aktuelno
  UHAPŠENI zbog krađa trimera, plinskih boca, automobila
  Hronika

  UHAPŠENI zbog krađa trimera, plinskih boca, automobila

  • icon
  • icon

  Podgorička policija rasvijetlila je više krađa na teritoriji Glavnog grada i uhapsila sedam osoba.

  • icon
  • icon Autor: Ilustracija
  • icon
  • icon

  Policija je, kako je saopšteno, 20. juna uhapsila J.V. (26) iz Podgorice zbog sumnje da je četiri dana ranije iz kancelarije koja se nalazi u sklopu MZ “13 Jul“ u ulici Vasa Raičkovića, ukrao trimer vrijednosti 200 eura.

  Podgorička policija je, takođe, 17.juna uhapsila M.R. (26) zbog sumnje da je 14.juna sa jednog imanja u mjestu Lužnica, preskočio ogradu i ukrao dio sistema za navodnjavanje koji je kasnije prodao na otpadu sekundarnih sirovina.

  Dan kasnije policija je uhapsila S.R. (20), F.M. (19) i E.B. (22), iz Podgorice, zbog sumnje da su ukrali šest punih plinskih boca.

  Policija je 21.juna uhapsila i D.J. (37) iz Podgorice zbog sumnje da je u ulici 19. decembra u Podgorici, ukrao “VW Golf III“.

  Takođe, policija je 24. juna uhapsila M.R. (50) iz Podgorice. On je dan ranije u kolibi koja je vlasništvo M.V, u mjestu Momonjevo, zatekao M.B. sa još dvije nepoznate osobe, koje su državljani Albanije.

  On je tom prilikom ovim licima uputio prijetnje, a jednog od njih je udario nogom. Ova dva nepoznata lica su se dala u bjekstvo dok je M.R. ostao u kolibi sa M.B, kojeg je, kako se sumnja, rukama uhvatio za vrat i pokušao da ga obori na zemlju. M.B. je uspio da se otrgne i ode je u pravcu svoje kolibe, a zatim je pozvao policiju - ističu u UP.