aktuelno
  BARANIN ubijen u pucnjavi, policija traga za ubicom (FOTO)
  Hronika

  BARANIN ubijen u pucnjavi, policija traga za ubicom (FOTO)

  • icon
  • icon

  Baranin Vaso Delibašić ubijen je u pucnjavi koja se dogodila oko 13 sati u Baru.

  • icon
  • icon Jedro.me
  • icon
  • icon
  Službenici Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva koje se danas dogodilo u Baru a koje je izvršeno na štetu V.D. (45) iz Bara. Za sada nepoznato lice, na čijoj identifikaciji se preduzimaju intenzivne aktivnosti, je danas oko 12,50 časova u Makedonskom naselju u Baru upotrebom vatrenog oružja zadalo povrede V.D. od kojih je ovo lice kasnije preminulo u Opštoj bolnici u Baru. Službenici CB Bar, od momenta prijave događaja, preduzimaju koordinirane aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, u koordinaciji sa tužilaštvom - navode iz UP.

  Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji će izvršiti uviđaj zajedno sa službenicima CB Bar i Forenzičkog centra.

  Svi izuzeti tragovi biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

  Delibašić je ranjen naočigled brojnih sugrađana, u blizini košarkaših terena u Makedonskom naselju, kada je nepoznata osoba ili više njih, u njega ispalila više hitaca.

  Portal Jedro.me prenosi da su napadači koristili prigušivače.

  r

  Autor: Jedro.me

  Delibašić je pogođen u glavu i uprkos naporima ljekara da ga spasu, podlegao je povredama u barskoj bolnici.

  d

  Autor: Jedro.me

  Nepunih sat nakon ubistva pronađen je zapaljeni automobil, za koji se pretpostavlja da je korišćen u likvidaciji Delibašića.

  c

  Autor: Jedro.me