aktuelno
  UHAPŠEN PODGORIČANIN: Od taksiste uz prijetnju pištoljem uzeo vozilo i novac
  Hronika

  UHAPŠEN PODGORIČANIN: Od taksiste uz prijetnju pištoljem uzeo vozilo i novac

  • icon
  • icon

  Službenici podgoričke policije su juče, u kratkom roku, uhapsili M.M. (29) iz Podgorice, zbog sumnje da je istog dana, neposredno prije prijavljivanja, počinio krivično djelo razbojništvo, na štetu D.Š. iz Podgorice, taksiste zaposlenog u jednom taksi udruženju.

  • icon
  • icon Autor: Ilustracija
  • icon
  • icon

   

  Sumnja se da je M.M. juče, 02. jula 2018, u ranim jutarnjim satima, ušao u taksi vozilo, marke „VW Golf Plus“, navodno radi taksi usluge, te da je dolaskom na traženu lokaciju, u Skopskoj ulici u Podgorici, izvadio i repetirao pištolj koji je prislonio taksisti D.Š. na grudi zahtijevajući od njega da mu da novac, na što mu je D.Š. rekao da nema novca, te je M.M. potom od D.Š. i dalje prijeteći pištoljem tražio da izađe iz taksi vozila. D.Š. je izašao iz vozila a M.M. se, sumnja se, udaljio upravljajući taksi vozilom u pravcu Vranjskih njiva gdje se nije zaustavio na policijski znak stop patrole koja je pokušala da ga zaustavi. Nakon toga u potjeru su se uključile tri patrole koje su M.M. koji je bježao upravljajući taksi vozilom sustigle u mjestu Donji Crnci gdje su ga policijski službenici lišili slobode - navedeno je u saopštenju policije

  Osumnjičeni M.M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici. Vozilo je vraćeno vlasniku.