aktuelno
  CETINJE: Krivične prijave protiv tri lica zbog sumnje da su počinila tri krivična djela
  Hronika

  CETINJE: Krivične prijave protiv tri lica zbog sumnje da su počinila tri krivična djela

  • icon
  • icon

  Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili tri krivična djela i tom prilikom protiv tri lica, od kojih je jedno bezbjednosno interesantno lice, nadležnom tužilaštvu podnijeli krivične prijave.

  • icon
  • icon Autor: PinkM
  • icon
  • icon
  Službenici OB Cetinje su nadležnom tužiocu podniijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica M.A. (22) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumlje da je počinio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 31.05.2016. godine oko 22,00 časova, iz otvorenog vozila koje je u vlasništvu B.V. iz Cetinja, otuđio mobilni telefon marke „Samsung Galaxy J1“  - saopšteno je iz UP-a.

  Nadalje, službenici cetinjske policije su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.Č. (48) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Policijski službenici su postupajući na osnovu operativnih saznanja u martu ove godine izvršili pretres kuće i tom prilikom pronašli i oduzeli municiju.

  Takođe, službenici OB Cetinje su rasvijetlili krvično djelo krađa i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.M. (58) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 16.06.2018. godine oko 16,35 časova, otuđio veću količinu saobraćajnih graničnika koji su postavljeni duž regionalnog puta Cetinje – Njeguši - zaključuje se u saopštenju policije.