aktuelno
  TINEJDŽERI IZ PODGORICE koji su pljačkali teksiste osumnjičeni za 18 teških krađa
  Hronika

  TINEJDŽERI IZ PODGORICE koji su pljačkali teksiste osumnjičeni za 18 teških krađa

  • icon
  • icon

  Tragom hapšenja zbog razbojništva, nakon kriminlalističke obrade četvorice mladića, inspktori CB Podgorica rasvijetili su 18 teških krađa izvršenih tokom juna i jula na teritoriji Podgorice.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Standard je juče objavio da su uhapšeni Vehbija Murić (19), Samir Curoli (18) i maloljetni I.H. a sinoć je uhapšen i Edid Fetić (19) koji se sumnjiči da je sa ovom grupom mladića počinio 18 teških krađa od kojih je maloljetni I.H. učetstvoao u 12.

  Podgorička policija sumnja daje ova grupa uz korišćenje podesnih sredstava upadala u private posjede, poslovne prostore, zdravstvene ustanove, prodavnice, kafiće i druge objekte. Pljačke su vršili uglavnom na području naselja Stari aerodrom, Konik, Masline i Siti kvart. Sumnja se da su prethiodno u ulici Mitra Bakića ukrali "golf 2" koji su potom koristili za krađe.

  Tokom kriminalističke obrade došli smo do informacija da se radi o krađi ukupno oko 4.000 eura, četiri lap topa, tablet uređaja, 10 mobilniih telefona i velike količine ručnih satova, alkoholnih pića i garderobe  - kazao je za Standard sagovornik i z policije.

  Takođe, tokom saslušanja osumnjičeni su priznali da su u proteklom periodu izvršili 15 krađa na teritoriji Budve, Bara i Tivta. Dio novca i "golf 2" vraćeni su valsnicima.

  Standard je juče objavio da su Murić, Curoli i I.H. uhapšeni zbog sumnje da su napali i opljačkali dvojicu taksista.

  Sumnja se da su 1. jula od taksiste Halo taksija čiji su inicijali D.Ć. tražili da ih vozi prema Tuzima. Usput su ga natjerali da stane, uzađe iz auta i legne na pod. Dok mu je jedan od njih trojice držao nož ispod grla, a, da bi ga još više uplašili, drugi je u rukama držao repliku puške.