aktuelno
  KSCG: Trenerski seminar u Podgorici
  Košarka

  KSCG: Trenerski seminar u Podgorici

  • icon
  • icon

  Ovogodišnji seminar „Basketball Coaches Clinic Podgorica 2018“ održava se u Podgorici, u Sportskom kulturnom centru Univerziteta Crne Gore.

  • icon
  • icon PINKM
  • icon
  • icon

  Udruženje košarkaških trenera Crne Gore u saradnji sa Košarkaškim savezom Crne Gore i FIBA Svjetskom asocijacijom košarkaških trenera, organizovali su šesti trenerski seminar pod nazivom “Basketball Clinic Podgorica 2018, koji se ovog vikenda održava u sportskoj dvorani Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

  Kao i svake godine, obezbijeđeni su eminentni predavači i zanimljive teme.

  Na ovogodišnjem seminaru crnogorske trenere obučavaće neka od poznatih imena evropske košarke bivši trener Efesa i Galatasaraja, Oktaj Mahmuti, selektor ženske reprezentacije Crne Gore, Robert Injiges, trener Mega Bemaxa Dejan Milojević, te Željko Lukajić i Milan Minić.

  Dobri demonstratori, odlični. Sve ono što je lakše da se vidi, to se vidi na terenu, da se vidi rad sa igračima, to je najbolja prilika, mnogo bolja od naučnih radova sa papirima, olovkama i snimcima - kazao je domaćin seminara Bogdan Tanjević.
  RASPORED

  Autor: PRINTSCREEN

  Nakon zavšene naporne sezone bio mi je potreban odmor ali ovakav poziv nijesam mogao da odbijem. Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim ovdje i srećan sam što ću naučiti nešto novo - kazao je selektor ženske košarkaške reprezentacije Roberto Injigez.

  Kako su naveli iz Košarkaškog saveza Crne Gore prisustvo je obavezno za sve trenere, članove UKTCG koji rade sa mlađim i starijim kategorijama, jer treneri koji ne prisustvuju seminaru neće moći da dobiju dozvolu za rad za sezonu 2018/19, shodno Zakonu o sportu i Pravilniku o licenciranju trenera.