aktuelno
  ISPOVIJEST MAJKE UBIJENOG TAJLERA HANIKATA: Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dijete
  Košarka

  ISPOVIJEST MAJKE UBIJENOG TAJLERA HANIKATA: Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dijete

  • icon
  • icon

  Košarkaški svijet je i dalje u šoku zbog ubistva Tajlera Hanikata.

  • icon
  • icon TWITTER
  • icon
  • icon

  Uvijek nasmijan odličan timski igrač sa fenomenalnim odrazom okončao je život u razmjeni vatre sa policijom, koju je pozvala njegova majka Lisa Hanikat i ne sluteći šta će se dogoditi.

  Htio je da se vrati u NBA, imao je dogovor da igra za jednu ekipu u Letnjoj ligi, ali su ljekari konstatovali da ima problem sa koljenom. To je bilo razočaravajuće za njega. Rekla sam mu da ću da pozovem policiju ako se bude ponašao agresivno. Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dijete. Pokušali su da namjeste kao da je izvršio samoubistvo… Bio je depresivan, ali mi je rekao da neće sebi učiniti ništa nažao jer je znao da bi to povrijedilo mene - rekla je Lisa.

  Majka nesrećnog košarkaša je dodala i da Tajler nije pucao ka policajcima.

  Pucao je u vazduh kroz prozor, ali ne u njihovom pravcu. To je uradio jer je bio u panici i veoma uplašen. Policajci nisu htjeli da smire situaciju, došli su sa 30 vozila i tri helikoptera, svi protiv jednog uplašenog djeteta - navela je i dodala da je sigurna da njen sin nije izvršio samoubistvo.

  Vidjela sam krv svuda po kući, a kuća je veoma velika. Ako pucate u sebe, obično umrete na licu mjesta, ne idete od sobe do sobe… Vjerujem da ga je neko od policajaca pogodio hicem koji je prošao kroz prozor. Nisu mi dali da ga vidim, ne znam u koji dio tijela je pogođen. Znam da je puzao do spavaće sobe i tu je iskrvario. Rekli su mi da će istraga trajati bar deset mjeseci. Kako da vejrujem da će mi reći istinu? - upitala je Hanikatova.