aktuelno
  Otvoren 4. Džada Film Fest
  Kultura

  Otvoren 4. Džada Film Fest

  • icon
  • icon

  Četvrto izdanje Džada Film Fest-a 2018. otvorio je film Radivoja Andrića "Kad porastem biću kengur, koji je prikazan u ulici Svetozara Markovića.

  • icon
  • icon PinkM
  • icon
  • icon

  Na otvaranju publici se obratila Nela Savković - Vukčević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport glavnog Grada, koja je kazala:

  Koliko je snažna čarolija slika potvrđuje podgorički Džada Fest. Veliko platno, duh i vaša energija noćas igraju glavnu ulogu u Podgorici.

  Festival je putem video snimka, otvorio reditelje filma "Kad porastem biću kengur", Radivoje Raša Andrić, koji je izrazio žaljenje što nije bio u prilici da prisustvuje otvaranju.

   

  Džada Film Fest

  Autor: PinkM

  Kada sam pogledao FB stranicu Džada Film Fest-a , tek mi je tada bilo žao što neću moći da se izležavam sa vama na strunjačama po gradskim ulicama i gledam film. Trenutno snimam još dva filma, pa ćete me možda zvati još jednom, makar i kokice da prodajem, kazao je Andrić.

  Otvaranjem Festivala i početkom prve projekcije otvorena je zvanično i sezona zelenih festivala. Svi filmovi tokom Džada Film Fest-a će biti projektovani uz pomoć opreme za solarni bioskop.

  Sjutra, 05. juna, na repertoaru je španski film "Volver", Pedra Almodovara koji će se prikazivati u City kvartu.

  Projekcije počinju sa prvim mrakom, ali organizatori pozivaju posjetioce da dođu ranije, ponesu svoje stolice, fotelje, hoklice...i zauzmu svoje mjesto.