aktuelno
  PRAVI RAZLOG zašto ne nalazite dobrog muškarca
  Lifestyle

  PRAVI RAZLOG zašto ne nalazite dobrog muškarca

  • icon
  • icon

  Ako se pitate da li na svijetu još uvek ima dobrih muškaraca - ima, samo je vaš pristup pogrešan!

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Sve češće možete da čujete djevojke koje se žale kako više nema dobrih, pristojnih muškaraca. Vjerovatno ih je manje nego što je bilo ranije, ali ima ih, samo što vi pogrešno pristupate traženju jednog takvog.

  Visok, zgodan, crn, bogat, pametan... kada zamišljate čovjeka svojih snova, on je sve to, zar ne? Većina žena koje traže pravu ljubav tačno znaju šta žele.

  Ali, jedno je to što znaju šta žele, a druga je priča kada treba da to i nađu.

  Ako još uvijek niste našle muškarca svojih snova, niste jedine. Milioni žena širom svijeta ne uspjevaju da nađu onog „pravog“, a nije da ne traže.

  P

  Da bi pomogla ljudima da ove svoje fantazije pretvore u realnost, ekspert za veze Nensi Nikols otkrila je dva prava razloga zašto žene ne uspjevaju da nađu dobrog muškarca, iako to žele.

  Prvi razlog je to što su previše zatvorenog uma, osuđuju i kritikuju muškarce koje upoznaju. Drugi razlog je to što imaju previše visoka očekivanja, odnosno žele da on ima sve osobine koje su one napravile na svojoj zamišljenoj listi - visok, crn, zgodan, pametan...

  Kada ne nađu to, odbijaju muškarce iz veoma glupih razloga, poput toga da im se ne dopada njegov stil odjevanja  tvrdi Nensi Nikols.

  Dakle, ako ne uspjevate da nađete dobrog muškarca, nije problem samo u njima, već i u vašem pristupu, očekivanjima.

  Šta možete da uradite po tom pitanju?

  Ne savjetujem da spustite standarde, niti da pristanete na bilo šta, već da budete otvorene kada se zabavljate sa nekim, da mu date šansu - savjetuje ekspert.

  Poslušajte njen savjet, možda ćete shvatiti da ste zapravo sve ovo vrijeme same sebe sabotirale ovakvim, pogrešnim pristupom.