aktuelno
  POGLED KOJI ODUZIMA DAH: Plaža koja ima parče mira za svakoga i neverovatan šareni svet ispod površine mora
  Lifestyle

  POGLED KOJI ODUZIMA DAH: Plaža koja ima parče mira za svakoga i neverovatan šareni svet ispod površine mora

  • icon
  • icon

  Predivni zaliv Makadi se nalazi na udaljenosti od 35 km od centra Hurgade, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma Hurgada.

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Na peščanom žalu dugom skoro dva kilomatra, na najvišem delu Makadi zaliva. Predivni zaliv Makadi se nalazi na udaljenosti od 35 km od centra Hurgade, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma Hurgada.

  Osim pogleda koji se pruža na brojne lagune, sa tog uzvišenog dela zaliva, posebnu prirodnu naklonost predstavlja i koralni sprud koji se nalazi u neposrednoj blizini. Zaljubljenici u ronjenje i podvodni svet, pontonom dolaze do grebena oko kojeg sve vrvi od šarenih korala, riba i drugih morskih bića. Bilo da jedva čekate svoj novi zaron ili da je ovo prvi put da ćete staviti masku i disaljku i iskusiti snorkeling, čeka vas nezaboravno iskustvo .

  Kompleks se sastoji od glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova. U njima je raspoređena 501 smeštajna jedinica, od kojih svaka ima balkon ili terasu i delimičan ili direktan pogled na more. Bungalovi su nešto veći u odnosu na standardne sobe, a sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, sef, LCD TV, fen…

  Gosti hotela će uživati u peščanoj plaži dugoj 1800 m, koja obuhvata više manjih laguna i koja je dovoljno velika da svako može da nađe malo privatnosti ukoliko mu je potreban potpun mir i kvalitetan odmor. korišćenje ležaljki i suncobrana, za goste hotela, naravno je besplatno. Za one najmlađe, tu je dobar aqua park, ali i igralište, a i svi zajedno mogu uživati u upoznavanju morskog sveta Crvenog mora, jer je prilika izuezetna ako provode svoj letnji odmor baš u ovom hotelu.

  Usluga u hotelu je All Inclusive, a gostima je , osim glavnog restorana, na raspolaganju i više a la carte restorana, poput italijanskog, orijentalnog i onog za ljubitelje morskih specijaliteta.