aktuelno
  ZA SVE PRILIKE: Drugačiji načini kako da nosite KOMBINEZONE! (FOTO)
  Lifestyle

  ZA SVE PRILIKE: Drugačiji načini kako da nosite KOMBINEZONE! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Sigurno ćete odabrati neki za sebe.

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Jedan od hit komada ove sezone su definitivno kombinezoni. Taj trend preferiraju i brojne poznate dame koje ga nose, poput HaleBeri ili Prijanke Čopre.

  Ovaj komad popularan je i u prodavnicama visoke mode, a dolazi u raznim varijantama tako da možete odabrati po jedan za svaku priliku. Naravno, sve zavisi od materijala, uzorka i kroja kombinezona. Tako možete pronaći one koji vam preko leta mogu biti idealni za posao i ozbiljnije prilike, kao i za prvi sastanak, kasnu večeru ili venčanje.

  Modni dodaci menjaju izgled

  Od jednobojnih kombinezona do onih s cvetnim uzorkom ili uzorkom tačkica, varijanti je bezbroj, a osim samog uzorka, ima i mnoštvo različitih krojeva. Tako možete pronaći one s rukavima ili bez rukava, a razlika je i u obliku pantalona koje variraju od onih s crtom do palaco pantalona.

  Ovo je u svakom slučaju komad koji dolazi u raznim oblicima, pa zasigurno možete pronaći nešto za sebe. Osim toga, kao i u svim drugim prilikama, veliku ulogu u potpunom luku igra izbor modnih dodataka. Ako ste za opušteniju varijantu, izaberite platnene patikice ili letne papuče i manje komade nakita.

  Ako, pak, želite svečaniji look, odlučite se za štikle i komad upečatljivog nakita, poput velike ogrlice ili naušnica. Kao što smo već rekli, varijanti je bezbroj, a ako vam nedostaje inspiracije, potražili smo je za vas na Instagramu.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

  adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut

  eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles

  reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio

  interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in

  animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus

  rationem adiunxit et ratione effecta sensus non

  reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est

  disputatum.