aktuelno
  TRAJNO OTKLONITE BOL U LEĐIMA: Kiropraktičar Miloš Prvanović rešava vaš problem BRZO I EFIKASNO!
  Lifestyle

  TRAJNO OTKLONITE BOL U LEĐIMA: Kiropraktičar Miloš Prvanović rešava vaš problem BRZO I EFIKASNO!

  • icon
  • icon

  Evo kad je vreme da se obavezno javite kiropraktičaru!

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Bol je za mnoge deo svakodnevice. Statistički podaci govore da 80% ljudi uzrasta od 20 do 50 godina oseća bol u predelu leđa.

  Statistika pokazuje da svaki treći tridesetogodišnjak, svaki drugi tridesetpetogodišnjak i svaki četrdesetogodišnjak ima povremene tegobe povezane sa bolovima u kičmenom stubu.

  Centar za kiropraktiku „Preporod“ nudi trajno rešenje za ovaj problem a rezultati su vidljivi odmah.

  Centar kiropraktike “Preporod” vrši ciljani terapeutski pristup mnogim zdravstvenim problemima (koji vas sputavaju u obavljanju redovnih i vanrednih poslova), a koji se odnose na kičmu i zglobove – nameštanje atlasa, uklještenje živaca, ukočenost, lumbago, išijas, nepravilno držanje, diskusherniju i diskopatiju, dislokaciju kukova, skoliozu, kifozu,lordozu, itd. - kod dece i odraslih.

  Promo

  Autor: Promo

  Tim stručnjaka u centru za kiropraktiku ‘’Preporod’’ na čelu sa Milošem Prvanovićem vam uspešno može pomoći i usled problema nastalih prilikom sportskih povreda, bolova u ramenu, teniskog lakta, trnaca u rukama, migrena - glavobolja, vrtoglavica, problema sa sinusima, poremećaja ravnoteže, noćnog mokrenja kod dece i odraslih osoba, itd. Njihova parola je ‘’Mi ne lečimo simptome i posledice bolesti, mi lečimo uzroke bolesti do potpunog izlečenja’’.

  Operacije na kičmenom stubu oduvek su izazivale veliki strah među pacijentima, a naročito intervencije na vratnom delu kičmenog stuba. Međutim, današnje vreme, pruža neke nove alternativne mogućnosti lečenja diskus hernije – bezbolnim metodama bez operacije!

  Promo

  Autor: Promo

  Ukoliko patite od diskusa vratnog ili lumbalnog dela kičme, ne želite više da uzimate lekove protiv bolova i na taj način privremeno rešavate vaš problem, obišli ste sve lekare i defnitivno ne želite da se podvrgnete operaciji diskusa i da se izlažete ozbiljnim rizicima koje takva operacija nosi… Centar kiropraktike “Preporod” ima rešenje za vaš problem! Uz najsavremenije aparate i lasere za oporavak kičme, ekstenziju i rehalibitaciju, nameštanje atlasa, stručni tim ''Preporoda'' pomoći će vam da se rešite bolova u kičmi zauvek - brzo i efikasno!

  Promo

  Autor: Promo

  Promo

  Autor: Promo

  Koje se najčešće tegobe zbog kojih se osobe javljaju kiropraktičaru?

  – Glavobolje

  – Bolovi u vratu

  – Smanjena ili bolna pokretljivost u vratnom delu kičme

  – Osećaj težine u kičmi

  – Bolovi koji se šire ka ramenima ili rukama

  – Trnjenje u rukama i nogama

  – Vrtoglavice

  – Bolna kičma u grudnom delu

  – Bol u donjem delu leđa (lumbago, išijas, spondiloza…)

  – Diskus hernije, diskopatije

  – Bolno ustajanje, sedanje, ležanje

  – Kriva kičma (skolioza, kifoza…)

  Promo

  Autor: Promo

  U centru kiropraktike ''Preporod'' možete isprobati ''Atlanotek Life Up'' metodu. To je najbezbednija metoda nameštanja atlasa, potpuno delotvorna i savršeno pouzdana. ''Atlanotek Life Up'' metodom se vrši ruska masaža i opuštanje tela, da bi se nakon toga radila kiropraktika celog tela, a potom se specijalnim vibro uređajima masira kičma. Nakon masaže vrši se nameštanje atlasa u sedećem položaju, a čitav tretman traje 30 minuta.

  Promo

  Autor: Promo

  Centar za kiropraktiku ''Preporod'' nalazi se u Zaječaru, u ulici Crvene armije 84, a za sva pitanja, informacije i zakazivanje pregleda možete se javiti na sledeće brojeve telefona:Srbija: +381 63 17 888 18Austrija: +43 68 18 11 50 918

  Promo

  Autor: Promo

  Promo

  Autor: Promo

  Autor: Pink.rs