aktuelno
  ZAPALITE VATRU U KREVETU: Uz ove savete obične poze mogu postati EKSPLOZIVNE!
  Lifestyle

  ZAPALITE VATRU U KREVETU: Uz ove savete obične poze mogu postati EKSPLOZIVNE!

  • icon
  • icon

  Uz savete iz Kama sutre čak i obične, svima dobro poznate, poze mogu da postanu eksplozivne i drugačije!

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Sitne izmene uz prave smernice velikih stručnjaka pružiće vam sasvim novi doživljaj i fantastične rezultate.

  Divlji rodeo

  Oboje sede, dok je ona na njemu. Šta da pokušate, a da bude drugačije nego obično? Muškarac treba da se nasloni unazad i prekrsti noge, a vi treba da ga zajašete i podvučete noge pod njegove. Moć je u vašim rukama, a ova poza je savršena kada imate puno, punooo energije i kada želite kontrolu.

  Nirvana

  Reč je o varijanti misionarske poze u kojoj je akcenat na istegnutosti vašeg tela. Lezite na leđa na krevetu i ispužite se što je više moguće, tako da osetite da vas svi mišići zatežu i da su bedra skupljena. Pomoći će vam ako se rukama uhvatite čvrsto za uzglavlje kreveta ili ih oslonite o zid.

  Druženje na kauču

  Ovo je poza koja je najbolja kada je u pitanju efekat iznenađenja! Zajašite ga jedne večeri na kauču ili fotelji dok gleda televiziju. Kada sednete na njega, nagnite se unazad – tako da vam leđa budu na njegovim nogama praktično. Kako bi vam bilo lakše rukama se oslonite o pod. U ritmu u kom želite idite podižite se i spuštajte, dok vam on pomaže rukama i trlja klitoris.

  Seksi makaze

  Za one koji vole divlji seks na stolu ova poza je dušu dala! Dakle partnerka treba da bude na ivici stola, a ono što je drugačije jeste položaj njenih nogu. Umesto da ih stavite na njegova ramena, on treba da vas uhvati za gležnjeve, raširi vam noge i uđe u vas u isto vreme, potom ih prekrsti, pa ponovo raširi – istovremeno prodirući u vas.