aktuelno
  LEKOVITI KEFIR! Pomešajte ga sa OVIM sastojkom i očistite organizam od štetnih bakterija
  Lifestyle

  LEKOVITI KEFIR! Pomešajte ga sa OVIM sastojkom i očistite organizam od štetnih bakterija

  • icon
  • icon

  Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Kefir je dobro poznat kao blagotvoran za ljudski organizam. U kombinaciji sa heljdom dobijamo kombinaciju koja može osloboditi organizam od loših bakterija i osnažiti ga. Evo kako da napravite ovu čudotvornu smesu.

  Čišćenje organizma treba sprovoditi najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih stvari.

  Odlično je za pamćenje i koncentraciju (posebno za starije osobe). Snižava krvni pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad gušterače, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

  Lekovita smesa kefira i heljdinog brašna

  Sastojci:

  1 kašika heljdinog brašna,  180 ml kefira,  med po želji

  Priprema:

  Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promešati. Učinite to uveče i ostavite u frižideru. Ujutro, još jednom promešajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda. Posle nemojte ništa jesti 3 sata. Kura čišćenja neka traje 14 dana.