aktuelno
  Kakav je vaš stil ljubljenja? Izbegavajte OVE 3 vrste poljupca
  Lifestyle

  Kakav je vaš stil ljubljenja? Izbegavajte OVE 3 vrste poljupca

  • icon
  • icon

  Način na koji se ljubite sa partnerom otkriva mnogo toga o vašem odnosu. Francuski poljubac predstavlja strastvenu vezu, nežni romantičnost, a hladni poljupci odsustvo emocija.

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Ova tri poljupca u vezi treba da izbegavate:

  Brzi poljubac

  Ovaj poljubac ne predstavlja ništa posebno. Na ovaj način često pozdravljamo partnera iz navike. Nije ništa lepši od jednog običnog ćao. Ništa ni ne osetite prilikom ovog rutinskog poljupca. Koja je onda njegova funkcija?

  Umesto da partnera poljubite tako na blic, potrudite se da poljubac traje duže i bude što nežniji. Uživaćete u tome oboje.

  Namešteni poljubac

  Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno nameštate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema ličnih osećanja. Iako poljubac u lice, nos ili čelo može biti vrlo simpatičan i strastven, odnosno opisuje poverenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori “nisam raspoložena”. Sledeći put kada se nađete u pomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne koji će vas oboje u trenutku oraspoložiti, piše Zadovoljna.hr.

  Zvučni poljubac

  Napuštate prostoriju gde se nalazi i vaš partner i ne odlazite da ga poljubite, nego mu na daljinu šaljete poljubac. Skupite usne i šaljete vazdušni poljubac. Ovaj poljubac je veoma hladan i ne treba da ga upućujete partneru. Ne treba da vas mrzi da odete do njega i nežno ga poljubite i zagrlite.

  Partneru treba što češće da pokazujete koliko vam znači. Poljupci su jedan od načina na koji iskazujemo ljubav. Ljubite partnera na takav način da se on uvek oseća voljeno i željeno.