aktuelno
  PET klasičnih kratkih frizura koje će uvek biti u modi (VIDEO)
  Lifestyle

  PET klasičnih kratkih frizura koje će uvek biti u modi (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Za razliku od crop topova ili čizama sa resama koje su bile hit prošle sezone, ove klasične frizure nemaju rok trajanja.

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Ako ste rešili da skratite kosu, ali ne želite da pratite trendove koje diktira Instagram, predlažemo ovih 5 frizura koje su uvek u modi.

  1. Veoma kratka kosa

  Skroz kratko ošišana kosa sa mikro šiškama jedna od najklasičnijih frizura svih vremena. Poznate dame poput Zoi Kravic i Kejt Hadson prava su inspiracija ako želite da se odlučite za ovakav stil.

  2. Kratka kosa

  Stručnjaci znaju da klasična kratka kosa daje mnogo mogućnosti za ekperimentisanje, a Viola Dejvis i Kris Džener verne su ovoj frizuri godinama unazad. Duže šiške koje se nose u stranu možete kombinovati sa drugačijom teksturom ili nekim modnim dodacima.

  3. Klasični ravni bob

  Bez obzira na teksturu kose, ovaj bob je sjajan za kraću dužinu dlake, a frizura će učiniti da se osećate kao Parižanka iz dvadesetih godina prošlog veka. Odlučite se za dužinu do brade i prebacite kosu na jednu stranu kako bi postigle pravi efekat.

  4. Kovrdžavi bob

  Ova fruzura, ako je to moguće, zahteva šišanje žiletom, i frizer mora dodati mnogo slojeva kosi. Što se dužine tiče, optimalna je dužina od brade do ključne kosti, baš kao kod Kejt Blanšet.

  5. Ravni lob

  Ako ne želite da previše skratite kosu, stručnjaci savetuju precizno i ravno šišanje bez slojeva koje doseže ko ključne kosti. Ova frizura je moderna, sjajna za svaku priliku, a opet ne izgleda kao da ste uložili puno truda. Alison Vilijams je pravi dokaz za to.