aktuelno
  TRIKOVI uz koje će vaše noge izgledati duže
  Lifestyle

  TRIKOVI uz koje će vaše noge izgledati duže

  • icon
  • icon

  Baš za vrijeme ljeta mnoge žene požele da imaju duge noge, a taj san se može ostvariti u tren oka.

  • icon
  • icon PrintScreen
  • icon
  • icon

  Puno poznatih žena znaju kako  sa stvore iluziju dužih nogu, a vas ništa ne sprječava da učinite isto. Donosimo nekoliko trikova zbog kojih više nećete skrivati svoje noge ispod dugih haljina i pantalona.

  Odjeća s visokim strukom

  Jeste li ikad razmišljali zašto toliko poznatih žena na razna događanja nosi pantalone ili suknje visokog struka? Upravo zato što žele zavarati vaše oči kako biste pomislili da su viši nego što jesu. Odjeća s visokim strukom vizualno produžuje noge.

  Crna je vaša boja

  Želite da vaše duge noge izgledaju i mršavije? Onda bi crna boja svakako trebala postati vaša omiljena...Kada nosite crne pantalone ili crne farmerke vaše noge automatski izgledaju mršavije. Odlučite li se za crnepantalone visokog struka, momentalno ćete izgledati visociji i mršaviji.

  Nosite kratke pantalone i suknje

  To ne znači da morate nositi tokom cijelog dana mini suknje, ali kada se odlučite za suknju, neka ona bude kratka kako bi stvorila iluziju dugih nogu.

  Nabavite par cipela na špic

  Ovo je još jedan trik koji će u trenu odati utisak dugih nogu.

  Visoke pete su pun pogodak

  Ako nemate problema s hodanjem u visokim potpeticama, nosite ih što češće. Osim što ćete privlačiti poglede, vaše će noge, a i tijelo, izgledati mršavije.