aktuelno
  NAJRUŽNIJI TREND posljednjih decenija nikako da nas ostavi na miru
  Moda

  NAJRUŽNIJI TREND posljednjih decenija nikako da nas ostavi na miru

  • icon
  • icon

  Džins će zauvijek biti u modi, ali razni modeli farmerki se smjenjuju iz godine u godinu - prvo smo furali zvoncare, pa ravne farmerke, pa je stigao skinny jeans trend, a prije izvjesnog vremena su ulicama zavladale ružne farmerke.

  • icon
  • icon PrintScreen
  • icon
  • icon

  To je bukvalno jedini naziv koji im pristaje jer im je jedina karakterna crta to što su ružne. Tačnije, podsjećaju na one modele koje su naše keve nosile prije mnogo decenija, kad je to djelovalo kul i moderno.

  p

  Autor: PrintScreen

  Te farmerke, poznate i kao "mom jeans", ponovo su ušle u modu prošle godine i svi smo se nadali da će hajp trajati neko kratko vrijeme, a da će nakon toga svi skapirati da su jednostavo ružne i okrenuti se nekm drugom, laskavijem modelu.

  Nažalost, to se nije desilo. Umjesto toga, trend je zahvatio gotovo čitav svijet, i to uprkos činjenici da stoje dobro samo jako mršavim djevojkama, dok ostatak ženskog roda svaki put završi sa nekim čudnim naborima oko međunožja i, ako su sa visokim strukom (a uglavnom jesu) onda i sa jezivim camel toe momentom.

  p

  Autor: PrintScreen

  Ne laskaju figuri, to je sigurno. Nisu seksi, i to je sigurno. Teško se kombinuju i u njima niko, ma koliko modno osviješćen bio, ne izgleda dobro. Nasuprot, žene izgledaju kao da su se vratie par decenija unazad!

  č

  Autor: PrintScreen

  Ove farmerke jednostavno djeluju kao nešto što treba mirno da se sklupča na dnu ormana vaše mame i umre, a da više nikad ne vidi svjetlost dana. Zato nam iskreno nije jasno zašto su i dalje u trendu.