aktuelno
  NOVI PEH ZA ''LAVOVE'': Bez Mijatovića na Hrvatsku
  Ostali sportovi

  NOVI PEH ZA ''LAVOVE'': Bez Mijatovića na Hrvatsku

  • icon
  • icon

  Najbolja muška rukometna reprezentacija dodatno je oslabljena pred prvi meč baraža za Svjetsko prvenstvo sa Hrvatskom – selektoru Đukiću otkazao je iskusni Rade Mijatović.

  • icon
  • icon Autor: PINKM
  • icon
  • icon

  Ništa novo u taboru “lavova” - problemi su sastavni dio svakog pa i ovog okupljanja pred najvažnije mečeve u godini.

  Poslije golmana Nebojše Simića i Vladana Lipovine koji su zbog povreda propuštaju duele sa Hrvatskom u baražu za Svjetsko prvenstvo, selektoru Draganu Đukiću javio se i Rade Mijatović koji je takođe onemogućen da pomogne u ovim mečevima.

  Ranije je Vuko Borozan otkazao učešće u nacionalnom timu iako je sa ekipom Vardara učestvovao na finalnom turniru Lige šampiona u Kolnu.

  Oni će biti mnogo kompletniji nego što ćemo mi to biti. Svaki igrač koji nedostaje znači puno naročito kada imate jednu manju reprezentaciju kao što smo mi. Hrvati su sa prethodnom generacijom napravili veliki stvari u svjetskom rukometu. Hrvatska je sada jedan širi spisak, jedan širi krug igrača, imaju čak četiri igrača na poziciji lijevog beka. Dobra je to ekipa, dobar je to sastav i ja se unaprijed radujem tim mečevima sa njima i u Osijeku i u Podgorici - kazao je selektor muške rukometne reprezentacije Dragan Đukić.

  Rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je od Južne Koreje u poslednjoj provjeri pred dvomeč sa Hrvatskom.

  Prva utakmica baraža igra se u osijeku 09. juna a revanš je pet dana kasnije u Podgorici.