aktuelno
  VATERPOLO: Gojković saopštio spisak za finalni turnir Svjetske lige
  Ostali sportovi

  VATERPOLO: Gojković saopštio spisak za finalni turnir Svjetske lige

  • icon
  • icon

  Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za finalni turnir Svjetske lige koji će se održati u Budimpešti od 18. do 23. juna.

  • icon
  • icon VPSCG
  • icon
  • icon

   

  Na spisku selektora Gojkovića nalazi se 13 igrača: Lazović Dejan, Brguljan Draško, Banićević Bojan, Petković Marko, Vidović Stefan, Radović Đuro, Janović Mlađan, Đurđić Bogdan, Ivović Aleksandar, Mišić Saša, Drašković Dragan, Spaić Vladan, Kandić Slaven.

  Reprezentacija Crne Gore igraće u grupi A sa selekcijama Mađarske, Japana i Australije, dok će u B grupi igrati Hrvatska, Kazahstan, Španija i SAD.

  "Ajkule" će u četvrtak 14. juna od 19h trenirati na zatvorenom bazenu SC "Morača" u Podgorici, dok će u petak 20. juna odraditi dva treninga, jutarnji od 10h i večernji od 19h. Zainteresovani mediji izjave mogu uzeti 30 minuta prije početka treninga.

  U jakom sastavu ćemo nastupiti u Budimpešti. Ivović i Janović koji su igrali Ligu šampiona će nam se priključiti sjutra u Podgorici. To je onaj broj igrača koji je najduže u trenažnom procesu. Dosta dobro smo radili i misli da dio ovih igrača treba da iznese cijelo ljeto, sva tri takmičenja koja imamo. Igrači koji su se kasno priključili njih ćemo rotirati, neki će ići na jedno, a neki na drugo takmičenje. Mislim da imamo dobru ekipu i probaćemo da napravimo dobar rezultat u Budimpešti. Možemo da igramo sa svima. Turnir je zahtjevan, šest utakmica za šest dana - kazao je Gojković.