aktuelno
  SASTANAK O VANREDNIM IZBORIMA U BUDVI: Demaskirana netrpeljivost između DF-a i Demokrata i nefunkcionalnost tamošnje vlasti? (FOTO+VIDEO)
  Politika

  SASTANAK O VANREDNIM IZBORIMA U BUDVI: Demaskirana netrpeljivost između DF-a i Demokrata i nefunkcionalnost tamošnje vlasti? (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Sazivanje hitne sjednice lokalnog parlamenta na kojem bi se glasalo o povjerenju predsjedniku opstine Budva Draganu Krapoviću ili formiranje vlasti izvršnog povjerenja, modeli su za prevazilaženje političke krize u tom gradu, zaključeno je na danasnjem sastanku predstavnika dijela političkih partija u Budvi.

  • icon
  • icon PinkM
  • icon
  • icon

  Metropola crnogorskog turizma nikada nije bila bliža vanrednim lokalnim izborima jer vlast u toj opstini gotovo da ne i funkcioniše.

  Naime, sjednica lokalnog parlamenta prije dva dana na zahtjev Crnogorske partije odgođena je i to za ponedjeljak. Novi izbori ili prekompozicija vlasti, mogući ishodi političke krize.

  Kriza u lokalnoj vlasti inače traje odavno. Podršku većini uskratio je nezavisni odbornik Stevan Džaković. On danas nije želio pred kamere, a ranije je optužio lokalnu vlast na čelu sa Krapovićem da ne radi u interesu grada.

  džaković

  Autor: Printscreen

  Džaković je ranije saopštio da je previše nepovjerenja i dijametralno suprotnih viđenja za rješavanje problema koji postoje u gradu u okviru vladajuće koalicije te da to nije tajna. U obraćanju javnosti kazao je da je pogriješio "jer je mislio da su mladi i pošteni" i da se zbog toga izvinjava javnosti.

  Džaković je podsjetio i da je podržao Krapovića protivno interesima političke grupacije kojoj je pripadao.

  krapovic

  Autor: PinkM

  Što se mene tiče on već pola godine nema većinu da bi bio predsjednik Opštine, ali obraz mu ne smeta da i dalje sjedi na tom mjestu, poručio je ranije Dzaković.

  Krapovića je podsjetio da opštinska uprava nije ispunila obećanje ni da će biti depolitizovana i profesionalizovana.

  Podsjetimo, iako su po potrebi u koaliciji, predstavnici Demokrata i Demokratskog fronta svakodnevno optužuju jedni druge.

  CILJ DEMOKRATA DA OSLABE DF?

  Jedan od čelnika DF-a i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević prije nekoliko dana poručio je da za napade na DF, politika „Za 21. vijek” je dobila neograničene finansijske i medijske resurse.

  Medojević je ocijenio da koalicija “Ljudi za 21. vijek” sprovodi Soroševu politiku, a cilj im je, kako je poručio, da što više oslabe DF i potom uđu u Vladu.

  BECIC I ABAZOVIC

  Autor: PinkM

  Kao i sve što kažem, i ovo sam bio u pravu. Iza projekta “politike za 21 vijek” Bečića i Dritana stoji ‘duboka država’ i globalni bankarski fašisti. Iza njih ne stoji zvanična politika SAD , već opasne strukture globalnih bankarskih fašista koje žele potpunu kontrolu država, vlada, opozicije, medija i NVO. Danijel Server je jedan od glasnogovornika politike ‘utjerivanja demokratije’, izazivanja ratova, ubijanja legalnih predsjednika koji su neposlušni, arapskih i afričkih proljeća, masovnih nesreća i tragedija, specijalnih operacija, bombardovanja suverenih država i stvaranja terorističkih organizacija, naveo je Medojević na svom FB profilu.
  nebojša medojević

  Autor: Arhiva

  Prema njegovinm riječima, još u martu 2017. godine, u razgovorima sa Hojt Jiom, napravljena je ta paklena marionetska koalicija i “Politika za 21 vijek” – Aleksa, Dritan, Željko Ivanović – Vijesti, Nikola Marković – Dan i njima bliske NVO koje predvodi Daliborka Uljarević sa svojom ekipom.

  BORO I RAMIZ

  Milan Knežević, takođe jedan od funkcionera DF-a otpužio je šefa Demokrata Aleksu Bečića i prvog čovjeka URA-e Dritana Abazovića da im je glavni cilj da unište DF.

  Knežević je Bečića i Abazovića nazvao Boro i Ramiz, i trvdi da su oni imali cilj da unište DF.

  RADULOVIĆ: KRAPOVIĆ JE NAJVEĆE ZLO KOJE JE DOŠLO U BUDVU

  DF—ov Branko Radulović optužio je lokalnu vlast u Budvi, koju čini i njegova partija, da je u protekle dvije godine devastirala metropolu crnogorskog turizma.

  g

  Autor: Printscreen

  Ko je sve, na koji način i da li je dozvolu imao i na koji je način u posljednje dvije godine za vrijeme gradonačelnika Krapovića uništio ovako Budvu. Pošto sam ja indirektno stanovnik Budve, taj blefer koji kaže da je reformator je najveće zlo koje je ikad došlo u Budvu. Najveća devastacija prostora, a nije napravio ni metar trotoara - istakao je Radulović.

  POVEZANE VIJESTI:

  http://pinkm.me/vijesti/52475/prinudna-uprava-ili-izbori?H

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/51925/kre%C4%87u-smjene-u-budvi---d%C5%BEakovi%C4%87-izvinjavam-se-%C5%A1to-sam-vjerovao-u-krapovi%C4%87a-inicira%C4%87u-glasanje-o-povjerenjuG

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/politika/51740/radulovic-ne-znam-ko-je-taj-krapovic,-devastirao-je-budvu-fotovideof

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/40779/budvanska-vlast-pred-raspadom-%E2%80%9Dkoalicija-rogova-u-vre%C4%87i%E2%80%9D-(foto+video)sukobi u bd

  Autor: PinkM/PrtScr

  http://pinkm.me/vijesti/46954/budvanska-skup%C5%A1tina-se-raspu%C5%A1ta-6.-jula?-d%C5%BEakovi%C4%87-demokrate-kr%C5%A1e-obe%C4%87anjaf

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/37697/kentera-demokrate-su-tu%C5%BEioci-sudije-d%C5%BEelatiP

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/37127/opoziciona-scena-%22i-df-i-demokrate-u-problemima-pred-izbore%22(foto+video)P

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/40695/neboj%C5%A1a-medojevi%C4%87-krapovi%C4%87-odgovoran-za-plja%C4%8Dku-budveP

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/36913/opozicija-funkcioneri-df-a-ne%C4%87e-radunovi%C4%87a-be%C4%8Di%C4%87evi-u-sva%C4%91ama-s-frontom...-(foto)P

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/36743/ra%C4%91enovi%C4%87-bilbord-vrije%C4%91a-dr%C5%BEavu-crnu-goru-krapovi%C4%87-da-raskine-ugovor-(foto)O

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/35601/dps-predizborne-mahinacije-budvanskog-%C5%A1erifa-krapovi%C4%87a-(foto)P

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/27283/%22da-li-je-%C5%BEelja-d%C5%BEakovi%C4%87a-i-vuji%C4%8Di%C4%87a-za-nagradom-samo-lo%C5%A1a-%C5%A1ala%22-(video)P

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/26951/dps-budva-nadle%C5%BEni-da-reaguju-na-krapovi%C4%87eve-prijetnjeP

  Autor: PrintScreen

  http://pinkm.me/vijesti/37404/df-i-demokrate-u-su%C5%A1tinskom-i-organskom-sukobu-(foto)sukob df i demokrate

  Autor: PinkM/PrtScr

  http://pinkm.me/politika/36913/opozicija-funkcioneri-df-a-nece-radunovica,-becicevi-u-svadama-s-frontom...-fotodemokrate i df

  Autor: PinkM/PrtScr