aktuelno
  ĐUKANOVIĆ: Vrlo skoro ime gradonačelnika Podgorice (FOTO)
  Politika

  ĐUKANOVIĆ: Vrlo skoro ime gradonačelnika Podgorice (FOTO)

  • icon
  • icon

  Uskoro će biti poznat Gradonačelnik Podgorice, kazao je lider DPS-a Milo Đukanović na konferenciji za medije nakon Sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa Demokratske partije socijalista. Dodao je da je njegova partija započela novi ciklus, novu temu - pitanje boljeg života ljudi.

  • icon
  • icon DPS
  • icon
  • icon
  Jasno nam je da nas bavljenje ovim temama vodi kroz nastavak društvenih reformi, to znači dalja evropeizacija Crne Gore, jer je naš cilj evropski kvalitet života i evropski sistem vrijednosti - kazao je Đukanović.

  Kako je rekao lider DPS-a, današnja rasprava bila je veoma inspirativna.

  Veoma sam zadovoljan onim što sam čuo, to svjedoči jednom raskošnom kapacitetu DPS-a. Svi razumiju svoje zadatke i imaju kapaciteta da doprinesu ispunjavanju ciljeva - kazao je Đukanović i predstavio zaključke sa današnje sjednice.
  milo đukanović

  Autor: DPS

  Produžili smo mandat okruglim stolovima, u narednih 15 dana definisaćemo prioritete i odrediti nosioce poslova i rokove. Tako ćemo najbolje postići reformski zamah i ostvariti najveći dio obaveza preuzetih na izborima 2016. Vjerujem da ćemo uspješno odgovoriti svim obavezama jer je pred nama period sa manje rizika, ali sa mnogo izazova - naveo je on.

  Upitan da li je bilo priče o gradonačelniku Podgorice Đukanović je kazao:

  D

  Autor: DPS

  U toku je završna faza konsultacija i gradonačelnik će biti poznat uskoro. To je već sada pitanje dana - kazao je Đukanović.

  Upitan da li će podnijeti ostavku na mjesto lidera partije Đukanović je kazao da je Kongres DPS-a sljedeće godine.

  U narednim sedmicama ćemo utvrditi kalendar obaveza u partiji, a Kongres je naredne godine. To su orjentiri koji će nam reći kako je najbolje voditi partiju - kazao je Đukanović.

  Đukanovića su pitali i zašto još nije otkriven napadač na Oliveru Lakić, na šta je on kazao da on nije nadležan za istrage te da zainteresovani za to pitanje treba da se obrate Tužilaštvu.

  Podsjećamo Pink M je ranije izvještavao o saznanjima da su u igri za prvog čovjeka Podgorice Slavoljub Stijepović, ali i Ivan Vuković.

  POBEZANE VIJESTI:

  http://pinkm.me/politika/54000/dukanovic-odbranili-cg-od-destabilizacije,-cilj-bolji-zivot-gradana-i-brzi-ekonomski-razvoj-fotovideoj

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/53463/u-susret-konstitutivnoj-sjednici-so-podgorica-i-igri-i-vukovi%C4%87-i-stijepovi%C4%87-za-gradona%C4%8Delnika?-(foto+video)J

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/53084/zavr%C5%A1na-faza-pregovora-uskoro-poznata-imena-predsjednika-op%C5%A1tina-(foto+video)g

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/politika/44081/apsolutna-dominacija-dps-a-opozicija-na-koljenima-sdp-nestaje-sa-politicke-scene,-fijasko-becica-i-abazovica-fotovideopobjeda dps

  Autor: Prt ScR

  http://pinkm.me/vijesti/34495/%C4%91ukanovi%C4%87-pobjeda-ubjedljiva-i-nadmo%C4%87na-(video+foto)dps pobjeda

  Autor: Prt ScR