aktuelno
  JOVANA SE PRESELILA KOD MENE: Sanja i Matora počele da žive zajedno, a o reakciji njene majke SVI PRIČAJU! (FOTO)
  Premijera

  JOVANA SE PRESELILA KOD MENE: Sanja i Matora počele da žive zajedno, a o reakciji njene majke SVI PRIČAJU! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Veza im funkcioniše savršeno.

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su započele svoju ljubav u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a vezu su nastavile i po napuštanju Bele kuće. Iako se majka lepe plavuše na početku bunila, izgleda da su se sada strasti stišale te je svojoj mezimici dala blagoslov za vezu sa Matorom.

  Printscreen Youtube

  Autor: Printscreen Youtube

  Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" porazgovarala je sa bivšom zadrugarkom koja se nedavno povredila i završila u gipsu.

  Silazila sam niz stepenice, pala sam na nogu i izvrnula zglob. Sad sam u gipsu. Poletela sam za Anom. Istegla sam ligamente i povredila hrskavicu, tako da sad moram da budem dve nedelje u gipsu, a imam toliko obaveza i sad ne znam šta ću - rekla je Sanja.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Ona je pred premijernim kamerama otkrila i kako funkcioniše veza sa Tomićevom kada nema kamera, ali i šta njena mama Branka sada kaže o svemu tome.

  Sasvim normalno funkcionišem sa Jovanom, ona se preselila kod mene zbog moje noge jer mora da brine o meni. Nas dve funkcionišemo i bolje nego u "Zadruzi". Mama je bila tu i rekla mi je "Ako si ti srećna i ja sam srećna, neću da pravim neki problem". Nas tri smo bile na ručku, njih dve su pričale, a ja sam bila nemi posmatrač - navela je Stankovićeva.

  R. L.