aktuelno
  KAKO SU STARLETE postale oružje mafijaša
  Region

  KAKO SU STARLETE postale oružje mafijaša

  • icon
  • icon

  Jedan od načina da se smanji broj ubistava bila je i zabrana sumnjivim ljudima da uđu u zemlju. Na tajnom spisku srpske policije su i starlete. Starlete su do sada dovođene u vezu sa elitnom prostitucijom i poslovnom pratnjom. Odnedavno i sa kriminalnom.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Kako starlete mogu da utiču na bezbjednost države?

  Služba ima veoma ozbiljih podataka da su se određene starlete koristile u obračunima mafijaškim klanovima u Beogradu u smislu lokatora  - naveo je Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima službe srpske DB.

  Dok su u krevetu i dok se maze, on njoj prospe priču šta ona treba da radi, kome ona treba šta da prenese i slično i naravno, ona će to da uradi - navodi novinar “Ekskluziva“.

  Soraji Vučelić je tako zabranjen ulazak u Srbiju, pa je deportovana za Crnu Goru, odakle je otišla za Beč. Više puta je saslušavana poslije ubistva Baranina Amira Osmanagića.

  Tamari Đurić, koja se predstavlja kao klaberka, nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru. Mediji je povezuju sa odbjeglim vođom škaljarskog klana.

  Prema saznanjima Prve televizije, starletama koje, prema ocjeni policija u regionu – predstavljaju opasnost, savjetovano je da se neko vrijeme povuku iz javnosti. Bezuspješno su ekipe ove televizije pokušavale da stupe u kontakt sa njima.

  Postavljalo se pitanje kome se Soraja zamjerila kada joj je nekoliko puta spaljen skupocjeni automobil.

  Ja mislim da je ona dosta u strahu za svoju bezbjednost. Jednom prilikom kada smo se mi vidjeli ona je vozila taj skupocjeni džip i baš je rekla da mora na dobrom mjestu da ga parkira za ne daj bože - naveo je Zelenbaba.

  Ona je samo nekoliko minuta prije ubistva bila sa Osmanagićem i ona je tada rekla da je od njega željela da pozajmi maserati za snimanje spota njenog prijatelja - navodi novinarka  Miroslava Brkić.

  Tajni spisak sa nepoželjnim strancima ima, prema saznanjima Prve, 560 ljudi. Na spisku su, osim starleta, osobe različitih profila.

  Vrlo mi je neprijatno kao policajcu da je tako ozbiljna mjera države otkrivena preko starleta. Toliki kriminalci šetaju granicama, sada je ispalo da se sve to radi zbog starleta - dodao je Spasić.

  Novac u takvim slučajevima pobjeđuje strah.

  To malo što bude neka frkica na momenat, ovaj im prijeti, onaj im prijeti, one imaju jako dobru zaštitu. Ja mislim da je Soraja zaštićena zato što joj nije dozvoljen ulazak u Srbiju  - navodi Zelenbaba.