aktuelno
  NEVRIJEME U BEOGRADU: Ulice pod vodom (FOTO+VIDEO)
  Region

  NEVRIJEME U BEOGRADU: Ulice pod vodom (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Obilne padavine napravile su haos na beogradskim ulicama, a neke od njih bile su i potpuno potopljene.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Zamjenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je večeras da su obilne padavine napravile probleme koji se riješavaju u Višnjičkoj, Ulici Vojvode Vlahovića, isključenju ka Nišu na dijelu auto-puta poslije Autokomande, Vojislava Ilića i dijelu uz stadion Rakovica.

  “Beogradski vodovod i kanlizacija sve probleme riješava sa devet ekipa kanalizacije i pet ekipa vodovoda koje imaju šest specijalizovanih vozila i više kombinovanih radnih mašina, kamiona i pumpi”, rekao je Vesić.
  p

  Autor: Printscreen

  On je naveo da je bilo problema i na linijama javnog prevoza i to na liniji 3 i linijama uz lokacije Autokomanda, stadion Rakovica i Vojislava Ilića, ali da je saobraćaj sada normalizovan, a prekidi su bili od 10 minuta do 30 minuta, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

  Apelovao je na Beograđane da očekuju padavine i narednih dana, te da se adekvatno pripreme i ponašaju odgovorno, posebno da učesnici u saobraćaju prilagode brzinu kretanja uslovima puta i klizavim kolovozima.

  Gradilišta je potrebno obezbijediti i ograditi rastresiti materijal i rovove, kako bi se izbjeglo spiranje materijala, izlazak šuta na kolovoz ili začepljenje slivnika kišne kanalizacije, naveo je zamjenik gradonačelnika.