aktuelno
  BRUTALNO PRETUČENA tinejdžerka u Zadru objavila potresne fotografije
  Region

  BRUTALNO PRETUČENA tinejdžerka u Zadru objavila potresne fotografije

  • icon
  • icon

  Brutalno pretučena 18-godišnjakinja, koju je u srijedu naveče u Zadru premlatio 31-godišnjak, na društvenoj mreži objavila je šokantne fotografije nakon napada.

  • icon
  • icon Index.hr
  • icon
  • icon

  Na fotografijama se vide oko podliveno krvlju i razbijena arkada. Takođe, djevojka je puna masnica i ogrebotina.

  Kako piše Index.hr, prema pričama svjedoka, 31-godišnjak je djevojci udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške tjelesne povrede. Hitno je prevezena u zadarsku Opštu bolnicu gdje je zadržana na liječenju, a na društvenoj mreži objavila je potresne fotografije iz hitnog prijema.

  pretučena djevojka

  Autor: Index.hr

  Nasilnik je uhapšen dan nakon napada. Priveden je sudiji istrage s kaznenom prijavom za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih povreda te će u pritvoru provesti mjesec dana.

  Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mjesta, djevojku je već odvezla hitna pomoć, a napadač je pobjegao. Napadnuta 18-godišnja djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške ozljede lica- rekao je za Index portparol zadarske policije Elis Žodan.pretučena djevojka

  Autor: Index.hr

  Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, ljekari su nam potvrdili da ima teške povrede lica. Od nje smo dobili kaznenu prijavu kad su nam ljekari omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhićen 31-godišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički obrađen zbog sumnje u dva kaznena djela - nanošenja teške tjelesne povreda i prijetnje. Nakon obrade je priveden prvo na saslušanje kod županijskog državnog advokata, a onda i kod suca istrage uz prijavu za ta dva kaznena djela. Sudac mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor- kazao je Žodan.