aktuelno
  NEZAPAMĆEN ZLOČIN U ZEMUNU: Transvestit ubio studenta jer ga je ostavio zbog djevojke
  Region

  NEZAPAMĆEN ZLOČIN U ZEMUNU: Transvestit ubio studenta jer ga je ostavio zbog djevojke

  • icon
  • icon

  Marko Radović (24), student iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u nedjelju oko 22 sata u Ševinoj ulici u Zemunu, a samo nekoliko sati poslije zločina, policija je uhapsila transseksualca Gorana Abdulova (34) iz Beograda, zbog sumnje da je Radoviću zadao više uboda nožem po tijelu, navodno zbog ljubavne svađe!

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, ubijeni mladić i uhapšeni Abdulov su, navodno, bili u emotivnoj vezi, a u nedjelju uveče su se posvađali u Radovićevom iznajmljenom stanu.

  Upoznali su se prije izvjesnog vremena preko interneta. Marko je tada mislio da je Goran žensko jer se predstavljao kao Jovana. Kada su se malo bolje upoznali, počeli su da se viđaju i, navodno, povremeno su imali seksualne odnose. Goran je njihovu vezu preozbiljno shvatio i želio je Marka samo za sebe  - kaže izvor  i dodaje da su njihovi problemi počeli kada je Radović našao djevojku s kojom je želio ozbiljnu vezu.
  1548757 1208hro goran abdulov ff
  Rekao je to Goranu i želio je da prekine svaki kontakt s njim. Međutim, transvestit to nikako nije mogao da prihvati, pa je prijetio Radoviću da će svim njegovim prijateljima ispričati za njihovu vezu. Sumnja se da je povod za svađu i ubistvo najvjerovatnije njihov sukob oko emotivnog odnosa, koji je Radović pokušavao da prekine- objašnjava izvor.

  Udario glavom o blok

  Komšije nesrećnog mladića su kobne večeri čule svađu i buku iz njegovog stana.

  Čuli smo galamu i lomljavu, ali nismo ni pretpostavili šta se tamo dešava - rekao je šokirani komšija.
  p

  Prema riječima sagovornika, sumnja se da je Abdulov svom ljubavniku u stanu zadao nekoliko uboda nožem, a nesrećni Radović je, teško ranjen, uspio da pobjegne na ulicu, želeći da potraži pomoć.

  Uspio je da pretrči nekoliko metara, ali je izgubio dosta krvi, zbog čega je malaksao i pao. Da nesreća bude veća, prilikom pada udario je glavom o betonski blok i iskrvario je nasmrt. Da nije tako nezgodno pao na glavu, možda bi sada bio živ - rekao je komšija.

  Našli ga u gaćama

  Policija i ljekari iz Hitne pomoći zatekli su nesrećnog Radovića na pločniku, samo u donjem vešu.

  Pored njega nađeni su i krvavi peškiri, kojima je, navodno, podvezao rane, želeći da zaustavi krvarenje - ističe sagovornik i dodaje da to što je mladić bio u gaćama budi sumnju da su žrtva i osumnjičeni bili prisni.
  p

  Sagovornik Kurira ističe da je Abdulov pobjegao iz stana dok je Radović umirao na ulici.

  Policija ga je posle nekoliko sati potrage identifikovala i uhapsila. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, poslije čega će biti odveden na saslušanje u tužilaštvo - kaže izvor.