aktuelno
  ISPOVIJEST MAJKE TRANVESTITA KOJI JE UBIO LJUBAVNIKA: Mnogo ga je volio, a ubio ga jer ga je tukao
  Region

  ISPOVIJEST MAJKE TRANVESTITA KOJI JE UBIO LJUBAVNIKA: Mnogo ga je volio, a ubio ga jer ga je tukao

  • icon
  • icon

  Moj sin Goran je ubio svog dečka Marka jer ga je ovaj maltretirao, varao i tukao. Kobne večeri su se posvađali jer ga je Goran vidio kako pije šampanjac i dopisuje se sa djevojkama... A mnogo ga je volio, zvao ga je "moja ljubav Marko", priča očajna Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana (34) koji je u nedjelju u Zemunu izmasakrirao ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz Šehovića u BiH.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Dragica je ispričala da je Goran bio na hormonskoj terapiji i da je uskoro trebalo da promijeni pol. Sa Markom je dvije godine bio u ljubavnoj vezi, piše alo.rs.

  Upoznali su se preko oglasa... Goran je postavljao svoje fotografije obučen kao žensko i predstavljao se kao Jovana Transica - priča Dragica.

  Ona dodaje da su se njih dvojica prve godine veze sastajali u njenom domu u Železniku, ali da su posle toga počeli da se viđaju u stanu koji je Marko iznajmljivao u Zemunu.

  Goran ga je mnogo zavolio i bili su skladan par, ali onda je Marko prošle godine počeo da pije i postao je nasilan. Maltretirao je i tukao mog sina... Goran mu je čak i davao novac, koliko znam. Marko mu je dugovao 700-800 eura. Taj momak više nije želio da bude u vezi s Goranom, što je mnogo pogodilo mog sina. Patio je... Vjerovatno je Marko našao drugu djevojku... Počeo je da izbjegava Gorana, pa mu je nedavno i zabranio da dolazi kod njega u Zemun - tvrdi Dragica.
  pAutor: Printscreen

  Goran je, kaže ona, bio očajan i govorio je da će se ubiti zbog neuzvraćene ljubavi.

  Rekao mi je: 'Mama, ja ne mogu da živim bez njega. Ubiću se!' Pokušavala sam da ga smirim. U četvrtak, 12. jula, trebalo je da ide kod ljekara, da dogovore operaciju i da postane prava žena, kako se i osjećao. Molila sam ga da se smiri, ali Goran je u nedjelju, iz nekog razloga, odlučio da ode u Zemun kod Marka. Osjetila sam da će biti neko zlo... Uvijek se oblačio u žensko kada je išao kod nejga, ali je te večeri otišao obučen kao muškarac - prisjeća se Goranova majka.

  Malo kasnije, sin joj se javio telefonom iz autobusa, rekao joj da će samo malo popričati sa Markom i brzo se vratiti.

  Mada me je ponovo kasnije pozvao telefonom, prvo mi je rekao: 'Mama, ja sam ga izbo!' Rekla sam mu da se odmah vrati kući. Tada mi je ukratko ispričao da je stajao ispred Markovog prozora i da ga je vidio kako u stanu pije šampanjac, sjedi i dopisuje se s nekim na kompjuteru. Goran mu je pokucao na vrata, a Marko je otvorio i odmah ga napao. Kazao mi je da ga je Marko udarao pesnicama i šutirao ga i da je njemu došla 'žuta minuta' i da ga je ubo nožem. Doslovno mi je rekao: Mama, ja ga bodem, a on me bije! - priča Dragica.
  pAutor: Printscreen

  Goran se, prema njenim riječima, vratio kući u krvavoj trenerci i patikama.

  Tad nije ni znao da je Marko iskrvario. Bio je još više depresivan... Pokušavala sam da ga smirim. Molio me je da ga pustim da spava. Izašla sam iz njegove sobe, ali mi nešto nije dalo mira. Kada sam ponovo ušla u sobu, vidjela sam da je nabio krpu u usta i navukao kesu na glavu, htio je da se uguši. Strgla sam mu kesu sa glave, molila sam ga da se smiri. On je zapalio cigaretu, popio 'bensedin' i ubrzo je zaspao - kaže Dragica.

  Goran je tek narednog dana saznao da je ubio ljubavnika.

  "Na telefonu je pročitao tu vijest, bio je u šoku... Onda su oko 10 sati ujutro policajci upali u stan i uhapsili ga. Goran je plakao, molio ih je: 'Nemojte da me bijete! Nisam htio da ga izbodem...' -ispričala je Dragica.

  Goran je, inače, potom i u policiji priznao da je ubio Marka jer ga je ovaj ostavio i odlučio da nađe "pravu djevojku".