aktuelno
  OVO JE žena koju Mesi voli od svoje pete godine
  Showbiz

  OVO JE žena koju Mesi voli od svoje pete godine

  • icon
  • icon

  Leo Mesi je svoju ljubav pronašao još u djetinjstvu. Imao je, za razliku od mnogih, sreće da još kao dječak upozna svoju suprugu Antonelu Rokuco sa kojom je u braku od prošle godine, a u ljubavi su još “od pelena”.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Naime, poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su počeli da se zabavljaju još u vrijeme srednjoškolskih dana. Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena, pa joj je često pisao ljubavna pisma.

  Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije mijenjao djevojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu, prenosi Super žena.

  g

  Autor: Printscreen

  A javnost je Antonelu upoznala 2008. godine. Tada je počelo neviđeno interesovanje za nju, kao ženu koja je zavela najboljeg fudbalera “Barselone”.

  Antonela je studirala stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studije komunikologije. Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke.

  Ipak, ona nikako ne voli medije i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na društvenim mrežama, a jedino na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

  h

  Autor: Printscreen

  Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo.

  Par je ove godine dobio i trećeg sina Kiru, a fanovi “Barcelone” i argentinske reprezentacije su presrećni zbog “malih Mesija” koji će možda poći tatinim stopama.

  Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela vjenčali tek prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini.