aktuelno
  PRIČA O LJUBAVNOM TROUGLU SE NASTAVLJA! Nakon završetka ZADRUGE, OVO ćete gledati na TV Pink! (VIDEO)
  Showbiz

  PRIČA O LJUBAVNOM TROUGLU SE NASTAVLJA! Nakon završetka ZADRUGE, OVO ćete gledati na TV Pink! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Iako se "Zadruga" završava, moći ćete da gledate priču o ljubavnom trouglu.

  • icon
  • icon e-stock Miloš Rafailović/Promo/Pink.rs
  • icon
  • icon

  Prva sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga" se završava večeras, a ono što ju je sasvim sigurno obeležilo jesu ljubavni odnosi, a posebno trougao Luna, Sloba i Kija.

  Iako posle večerašnjeg finala "Zadruge" nećete moći da 24 časa, sedam dana u nedelji pratite šta se dešava u životima Lune, Slobe i Kije, na TV Pink vas očekuje nova priča o ljubavnom trouglu.

  Naime, od sutra, svakog dana u 16 časova moći ćete da na TV Pink gledate jednu od trenutno najgledanijih turskih serija "Rat ruža".

  Radnja serije prati Gulru Čelik, mladu i lepu, ali siromašnu devojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi. Gulruin životni uzor je ćerka njenih gazda, Gulfem Sipahi, koja je uspešna modna dizajnerka. Vođena željom da jednog dana sarađuje sa Gulfem, Gulru upisuje fakultet za dizajn.

  #tbt❤️ #gülru #damlasönmez #gullerinsavasi

  A post shared by Damla Sönmez (@damlasonmezfnc_) on

  Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova poslednja želja bila je ostane da živi sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prestonici, što joj se nimalo ne dopada. Jedina koja je srećna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu, jeste upravo Gulru, ali uskoro doživljava raočarenje.

  Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu. Duboko razočarana i povređena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje da pretome Gulfem sve što ima.

  regram @editorengin #gullerinsavasi İki gülün savaşı

  A post shared by Güllerin Savaşı (@gullerinsavasifansayfasi) on

  Deo njenog paklenog plana je da zavede plastičnog hirurga, Omera Hekimoglua, koji je Gulfemina prava i jedina ljubav. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje za ovu mladu devojku i njen plan.

  Uloge su dodeljene sjajnim turskim glumcima - Gulru tumači Damla Sonmez, Gulfem je otelotvorila Džanan Erguder, ulogu Omera dobio je Bariš Kilič, dok Džihana igra Serdžan Badur, kog je domaća publika zavolela kao Merta u hit seriji "Porodica mog oca", koja se prikazivala na TV Pink.

  Serija je postigla veliku gledanost i uspeh u Turskoj, a sada je vreme da osvoji i srca domaće publike.

  Promo

  Autor: Promo

  Ne propustite neverovatnu priču i sjajnu glumačku ekipu u jednoj od trenutno najuspešnijih serija "Rat ruža" od sutra, svakog dana u 16 časova samo na TV Pink!

  Autor: M. Đ.