aktuelno
  KRVIN SPEJSI se vraća na filmsko platno
  Showbiz

  KRVIN SPEJSI se vraća na filmsko platno

  • icon
  • icon

  Prvi film sa Kevinom Spejsijem koji će biti prikazan nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac biće "Billionaire Boys Club".

  • icon
  • icon PrintScreen
  • icon
  • icon

  Ipak, ostvarenje Billionaire Boys Club snimljen je prije skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu.

  Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman, ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka- saopštili su distributeri.

  Ipak, ostvarenje Billionaire Boys Club snimljen je pre skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu.

  „Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman, ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka“, saopštili su distributeri.

  Trejler za film "Billionaire Boys Club"

  Film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina organizovala klub koji je trebalo da se brzo obogati na prevarama.

  Spejsi igra lik Rona Levina, varalice homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi.

  Njegovo tijelo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

  Ržiju filma potpisuje Džejms Koks, a osim Spejsija u filmu igraju i Ema Roberts, Suki Voterhaus, Ansel Elgort, Taron Egerton i drugi.