aktuelno
  PINKOVE ZVEZDICE SU MU PROMENILE ŽIVOT! Petar Bulatović sumira utiske pred SPEKTAKULARNO SUPERFINALE! (VIDEO)
  Showbiz

  PINKOVE ZVEZDICE SU MU PROMENILE ŽIVOT! Petar Bulatović sumira utiske pred SPEKTAKULARNO SUPERFINALE! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Odmah nakon prvog nastupa i susreta sa scenom, publikom i žirijem, Petar je uspeo da prevaziđe tremu i strah.

  • icon
  • icon E-Stock/Rajko
  • icon
  • icon

  Talentovani Petar Bulatović je kroz svoje nastupe u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" pokazao da ima glas, harizmu i emociju, i već od prvog kruga su njegov kvalitet prepoznali žiri i gledaoci TV Pink, te ne čudi što je došao do superfinala.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Petar je postao miljenik devojčica, izuzetno je pevački napredovao i prihvatao kritike žirija kako bi bio još bolji, a sada na pragu superfinala sa njim sumiramo utiske.

  Uglavnom su najlepši momenti bili kada sam čuo da sam prošao u sledeći krug, ali je najbolji trenutak za mene kada sam pevao 'Dozvola za ljubav'. Nekako sam se najlepše osećao, ispunjeno - rekao je Petar na početku razgovora.

  Odmah nakon prvog nastupa i susreta sa scenom, publikom i žirijem, Petar je uspeo da prevaziđe tremu i strah.

  Iskreno, nikad nisam osećao strah dok pevam, jedino sam osećao tremu na prvom nastupu. Inače, i da sam ispao u prvom krugu, bio bih zadovoljan, jer je velika stvar dobiti priliku da učestvuješ u ovom takmičenju - objasnio je ovaj Podgoričanin i otkrio šta pomisli pre nego što počne da peva:
  Prvo što pomislim je da treba da se osećam dobro na sceni, kako bi gledaoci videli da uživam dok pevam, samo razmišljam o tome da se unesem u pesmu i da otpevam na najbolji način.
  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Petrov napredak od prvog nastupa video se jasno, a evo šta se po njegovom mišljenju promenilo.

  Promenio sam se mnogo, i što se tiče pevanja i scenskog nastupa. Promenio mi se malo i život, stekao sam popularnost, mada se trudim da prema svima ostanem isti, da svima posvetim dovoljno vremena. Uglavnom, život mi se promenio nabolje - rekao je Petar.
  E-Stock/Katarina Mihajlović

  Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

  U ovom takmičenju mu je najvažnije druženje, a da se na snimanjima "Pinkovih zvezdica" rađaju najlepša prijateljstva, dokaz je i njegov odgovor na pitanje ko mu je favorit.

  Nemam favorita jer mi jedno druge ne doživljavamo kao konkurenciju, samo se družimo i uživamo u svakom snimanju - rekao je Petar i dodao:
  Možda bih najviše voleo da snimim duet sa Draženom Bakovićem, jer se nekako najbolje družimo. Ali voleo bih i sa Ivanom Dimkovski i Lukom Utvićem jer imamo sličan stil pevanja.

  Petar je kroz celo takmičenje imao izgrađen stil, a evo koje pesme bi voleo da su njegove.

  Prepevao bih pesmu Dejana Matića 'Dozvola za ljubav', Saše Matića 'Kad ljubav zakasni' i Željka Joksimovića 'Drska ženo plava'. Ima još mnogo pesama koje volim, ali ove tri mi najbolje leže - rekao je Petar.
  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Za kraj, Petar je otkrio da li je očekivao da prođe u superfinale i da li ima tremu pred ovonedeljni nastup.

  Kada sam počeo da se takmičim u 'Pinkovim zvezdicama', počeo sam mnogo više da radim na pevanju, da se trudim i zbog toga sam se negde u dubini duše nadao da ću proći u superfinale. Znao sam da to neću moći da postignem bez velikog rada, zato sam se trudio i dogurao do samog kraja. Nemam tremu pred superfinale, nije mi svejedno nikad bilo, ali sam u svojoj glavi smiren i samo želim da publici i žiriju prenesem emocije - kaže Petar.

  Ukoliko je Petar vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

  - za Srbiju 8 na broj 3010

  - za Crnu Goru 8 na broj 14664

  - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C8 na 091514402

  - za Makedoniju GLA(razmak)C8 na 141345

  - za Hrvatsku GLA(razmak)C8 na 666555

  - za Sloveniju GLA(razmak)C8 na 3223

  - za Austriju GLA(razmak)C8 na 0900506506

  - za Nemačku GLA(razmak)C8 na 44144

  - za Švajcarsku GLA(razmak)C8 na 9292

  - za Norvešku GLA(razmak)C8 na 2098

  - za Švedsku GLA(razmak)C8 na 72027

  - za Dansku GLA(razmak)C8 na 1963

  - za Australiju GLA(razmak)C8 na 19707799

  Petrov nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njegovog finalnog nastupa.

  Autor: D. B.