aktuelno
  (NE)PRIMJETAN? Modni kiks Megan Markl od kojeg ne može pobjeći ni jedna žena
  Showbiz

  (NE)PRIMJETAN? Modni kiks Megan Markl od kojeg ne može pobjeći ni jedna žena

  • icon
  • icon

  Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa pridružili su se britanskoj kraljici Elizabeti II. na tradicionalnoj ceremoniji dodjele nagrada "Queen's Young Leaders" održanoj u Bakingamskoj palati.

  • icon
  • icon Beta
  • icon
  • icon

  Nagrada se tradicionalno dodjeljuje mladima iz zemalja Commonwealtha koji rade na poboljšanju životnih uslova drugih ljudi i aktivni su u svojoj zajednici.

  Od sljedeće godine pokroviteljstvo programa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada preuzimaju Megan i Hari jer se kraljica zbog starosti povlači s mnogih javnih dužnosti.

  Lijepa 36-godišnja vojvotkinja na dodjelu je stigla u kostimu modne kuće Prada, vizualno vrlo sličnom izdanju koje je nedavno nosila na paradi povodom kraljičinog rođendana. Tu je bila i mala ručna torbica, takođe s Pradinim potpisom te crne štikle brenda Aquazzura.

  Megan se dogodio malen i mnogima neprimjetan modni gaf kojeg ni jedna žena ne može izbjeći. Njena asimetrična suknja zgužvala se u gornjem dijelu što ukazuje na to da je Pradin kostim očito izrađen od vrlo osjetljivog materijala. S obzirom na dugotrajno sjedenje na dodjeli, uopšte ne čudi da su se na suknji pojavili nabori, a Megan je ovom prilikom pokazala da i članice kraljevske porodice ipak ne moraju biti savršeno ispeglane u svakom trenutku.

  h

  Autor: Beta