aktuelno
  VEČERAS BIRATE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA! Došao je trenutak koji je čekao ČITAV BALKAN, ne propustite spektakularno SUPERFINALE!
  Showbiz

  VEČERAS BIRATE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA! Došao je trenutak koji je čekao ČITAV BALKAN, ne propustite spektakularno SUPERFINALE!

  • icon
  • icon

  Milioni gledalaca s nestrpljenjem iščekuju večerašnje superfinale tokom kojeg će biti proglašen pobednik četvrte sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

  • icon
  • icon E-Stock/Rajko Ristić
  • icon
  • icon

  Posle osam meseci velike borbe i šezdeset takmičara koji su prošli audicije, došlo je vreme da region večeras dobije četvrtu Pinkovu zvezdicu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

  e-stock Katarina Mihajlović

  Autor: e-stock Katarina Mihajlović

  Kroz 35 emisija predstavilo se mnogo talentovanih kandidata, a do samog kraja takmičenja, zahvaljujući svom talentu, upornosti i posvećenosti, stiglo je desetoro najboljih.

  Od prvog polufinala linije za glasanje su sve vreme otvorene, a samo ste vi, draga publiko, birali koje Zvezdice će proći u veliko superfinale četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

  Za titulu četvrte Pinkove zvezdice ovog petka će se u superfinalu boriti Ljiljana Plavšić (broj 1), Tomislav Božović (broj 3), Sara Simić (broj 7), Petar Bulatović (broj 8), Dražen Baković (broj 9), Mia Mustafa (broj 10), Teodora-Tara Stojanović (broj 11), Luka Utvić (broj 12), Teodora Marković (broj 14) i Ljuba Stanković (broj 16), a ko će to biti, odlučujete isključivo vi, SMS glasovima.

  Rajko Ristić

  Autor: Rajko Ristić

  Pobednik može biti samo jedan, zato glasajte za svoju omiljenu tako što ćete X zameniti rednim brojem takmičara kog želite da podržite i poslati:

  - za Srbiju X na broj 3010

  - za Crnu Goru X na broj 14664

  - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)CX na 091514402

  - za Makedoniju GLA(razmak)CX na 141345

  - za Hrvatsku GLA(razmak)CX na 666555

  - za Sloveniju GLA(razmak)CX na 3223

  - za Austriju GLA(razmak)CX na 0900506506

  - za Nemačku GLA(razmak)CX na 44144

  - za Švajcarsku GLA(razmak)CX na 9292

  - za Norvešku GLA(razmak)CX na 2098

  - za Švedsku GLA(razmak)CX na 72027

  - za Dansku GLA(razmak)CX na 1963

  - za Australiju GLA(razmak)CX na 19707799

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Ne propustite deset najboljih talenata na Balkanu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

  Autor: M. Đ.