aktuelno
  PROLAZAK U SUPERFINALE SMATRA VELIKIM USPEHOM! Mia Mustafa priznala da vidi sebe kao POBEDNICU PINKOVIH ZVEZDICA! (VIDEO)
  Showbiz

  PROLAZAK U SUPERFINALE SMATRA VELIKIM USPEHOM! Mia Mustafa priznala da vidi sebe kao POBEDNICU PINKOVIH ZVEZDICA! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Mia nam je otkrila i šta pomisli nekoliko sekundi pre nego što izađe na veliku scenu i stane pred petočlani žiri i milionski auditorijum.

  • icon
  • icon E-Stock/Rajko
  • icon
  • icon

  Četrnaestogodišnja Mia Mustafa iz Skoplja oduševila je region svojim neverovatnim glasom, ali i performasnima na sceni dostojnim svetskih zvezda, te je sa svim zasluženo, zahvaljujući vašim glasovima, stigla do superfinala četvrte sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Sa ovom talentovanom devojčicom razgovarali smo o njenim favoritima u takmičenju, o tome kako se oseća pred superfinale, ali i o najlepšim trenucima u takmičenju.

  Najlepši momenat u 'Pinkovim zvezdicama' je kada sam pevala pesmi Ejmi Vajnhaus 'Valerie', mislim da je to bio moj najbolji nastup i najbolji momenat - rekla je na početku Mia.

  Verovali ili ne, Mia je u jednoj situaciji osetila strah na sceni, iako izgleda veoma samouvereno.

  Jedini put kada sam osetila strah bio je kada sam pevala pesmu 'Poljsko cveće', jer je bilo veoma emotivno i osećala sam tremu, tada sam se i rasplakala na sceni - objasnila je ova Makedonka.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Ona nam je otkrila i šta pomisli nekoliko sekundi pre nego što izađe na veliku scenu i stane pred petočlani žiri i milionski auditorijum.

  Pred nastup uvek pomislim da treba samo da izađem i otpevam najbolje, da ja budem zadovoljna - kaže Mia i dodaje:
  Mislim da su mi se u odnosu na prvi nastup mnogo popravile glasovne sposobnosti i moje ponašanje na sceni.
  E-Stock/Rajko Ristić

  Autor: E-Stock/Rajko Ristić

  Osim što bi volela da ponese titulu četvrte "Pinkove zvezdice", Mia nam je rekla i ko je njen favorit, ali i sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.

  Moj favorit je definitvno Teodora-Tara Stojanović, a sa njom i Draženom Bakovićem bih volela da snimim duet - rekla je Mia i otkrila za koju pesmu bi volela da je njena:
  To bi sigurno bila pesma Ejmi Vajnhaus 'You Know I'm No Good'.
  E-Stock/Rajko Ristić

  Autor: E-Stock/Rajko Ristić

  Mia jedva čeka sutrašnje superfinale, a kako sama kaže, treme nema.

  Realno da, mogu da vidim sebe kao pobednicu u 'Pinkovim zvezdicama'. Mislila sam da ću stići do finala, ali ne i do superfinala. Presrćna sam, ovo je veliki uspeh za mene. Nestrpljiva sam i jedva čekam supefinale, nemam tremu uopšte - rekla je za kraj Mia.

  Ukoliko je Mia vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

  - za Srbiju 10 na broj 3010

  - za Crnu Goru 10 na broj 14664

  - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C10 na 091514402

  - za Makedoniju GLA(razmak)C10 na 141345

  - za Hrvatsku GLA(razmak)C10 na 666555

  - za Sloveniju GLA(razmak)C10 na 3223

  - za Austriju GLA(razmak)C10 na 0900506506

  - za Nemačku GLA(razmak)C10 na 44144

  - za Švajcarsku GLA(razmak)C10 na 9292

  - za Norvešku GLA(razmak)C10 na 2098

  - za Švedsku GLA(razmak)C10na 72027

  - za Dansku GLA(razmak)C10 na 1963

  - za Australiju GLA(razmak)C10 na 19707799

  Mijin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

  Autor: M. Đurović