aktuelno
  NEZABORAVAN MEDENI MESEC: Poznata glumica DOŽIVELA TEŠKU POVREDU samo nekoliko dana NAKON VENČANJA! (FOTO)
  Showbiz

  NEZABORAVAN MEDENI MESEC: Poznata glumica DOŽIVELA TEŠKU POVREDU samo nekoliko dana NAKON VENČANJA! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Uspešno se oporavlja!

  • icon
  • icon Wikipedia/Gage Skidmore
  • icon
  • icon

  Glumica Kejli Kuoko, koju je publika zavolela u ulozi Peni iz serije "Štreberi", imala je operaciju, zbog čega je hitno morala da prekine medeni mesec, a sve se dogodilo pet dana nakon što se venčala za svog supruga Karla Kuka.

  Wikipedia/Gage Skidmore

  Autor: Wikipedia/Gage Skidmore

  Kejli je povredila rame, zbog čega je morala da se izvrši intervencija, a o svemu je obavestila svoje verne pratioce na Instagramu, zbog čega su se njeni fanovi veoma zabrinuli.

  Kuoko je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako leži u bolničnoj postelji, a podršku joj pruža suprug. Glumica je ispod ove objave opisala celu situaciju, a takođe se zahvalila svima na podršci.

  Kada vam medeni mesec počne sa povredom ramena, a muž vam izgleda srećno kao da je na putu za oporavak - napisala je Kejli.

  Kejli i Karl su svoju vezu započeli u proleće 2016, da bi se verili u novembru prošle godine, a sudbonosno "da" izgovorili su pre nekoliko dana. Fotografiju svoje supruge iz bolnice objavio je i Karl uz komentar da će im ovaj medeni mesec biti nezaboravan.

  PROČITAJTE: PRVI PUT U UNAKRSNOM INTERVJUU: Sloba i Kija odgovaraju UŽIVO na pitanja koja zanimaju ceo Balkan, evo i kada! (VIDEO)

  Autor: Pink.rs