aktuelno
  POČINJE BORBA ZA ČAST I PORODICU! Od reditelja serije SULEJMAN VELIČANSTVENI na TV Pink stiže NAJGLEDANIJA TURSKA drama ZA MOG SINA!
  Showbiz

  POČINJE BORBA ZA ČAST I PORODICU! Od reditelja serije SULEJMAN VELIČANSTVENI na TV Pink stiže NAJGLEDANIJA TURSKA drama ZA MOG SINA!

  • icon
  • icon

  Da li ste za svoju porodicu spremni da uradite baš sve?

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Publika u regionu će od ponedeljka 23. jula u 22 časa na TV Pink gledati neverovatnu priču u novoj turskoj seriji, koja je vеć osvojila gledaoce širom sveta.

  U pitanju je serija "Za mog sina", za koju režiju potpisuju istaknuti filmski i serijski režiseri, Čari Vila Lostuvali i Osman Tašči, koje je režirao i istorijski spektakl "Sulejman Veličanstveni".

  Promo

  Autor: Promo

  Radnja serije "Za mog sina" se vrti oko Pojraza Karajela, policajca koji živi sa sinom jednostavnim i srećnim životom. Dok se bori protiv krijumčarenja, naći će se u zamci, koja će dovesti do njegovog nepravednog suspendovanja zbog zločina koji nije počinio. Osuđen je na godinu dana zatvora, čime gubi starateljstvo nad detetom, koje odlazi u ruke Pojrazovog tasta.

  Promo

  Autor: Promo

  Promo

  Autor: Promo

  Nakon godinu dana, Pojraz izlazi iz zatvora i oseća se beznadežno - više nije policajac i ne može da povrati starateljstvo nad sinom, jer nema stalan posao. Ubrzo počinje da radi kao taksi vozač, istovremeno tajno prateći najvećeg istanbulskog vođu mafije, Bahrija Umana. O svakom njegovom potezu, takođe tajno, obaveštava šefa policije.

  Promo

  Autor: Promo

  Jednog dana, Pojraz spašava Bahrijev život u sred mafijaškog okršaja, čime pridobija njegovo poverenje, iako mu to nije bio cilj. Bahri nudi Pojrazu posao u njegovoj organizaciji, što nekadašnji policajac, u dogovoru sa šefom, prihvata. On ulazi u mafijaške redove, a za cilj ima samo da povrati sina.

  U međuvremenu, Pojraz sreće Ajšegul, prelepu mladu doktorku, u koju se zaljubljuje na prvi pogled. Osećanja su obostrana, ali Pojraz nije ni svestan da je devojka koju voli Bahrijeva ćerka. U ovoj seriji videćete ljubavnu priču dvoje ljudi koji su suđeni jedno drugom, ali između njih stoji podzemlje.

  Promo

  Autor: Promo

  Promo

  Autor: Promo

  Da li će Pojraz dobiti starateljstvo nad sinom, kako će Ajšegul reagovati kad sazna da radi sa njenim ocem, i da li će Pojraz uništiti najveću mafijašku grupaciju u Istanbulu ili će postati njen deo?

  Uloge su poverene sjajnim turskim glumcima - Ilker Kaleli tumači lik Pajraza Karajela, prelepa Burčin Terzioglu otelotvorila je lik doktorke Ajšegul Uman, dok je uloga vođe mafije Bahrija Umana, poverena proslavljenom turskom pozorišnom i filmskom glumcu, Musi Uzunlaru.

  Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču, unutrašnju borbu glavnog junaka između principa, porodice i ljubavi, u jednoj od najgledanijih turskih serija, "Za mog sina", koju počinje sa emitovanjem 23. jula u 22 časa na TV Pink!

  Promo

  Autor: Promo

  Autor: M. Đ.