aktuelno
  SUBAŠIĆ: Rekao sam selektoru da ću igrati s jednom nogom ako treba, neka čuva izmjenu za nekoga drugog
  Sport

  SUBAŠIĆ: Rekao sam selektoru da ću igrati s jednom nogom ako treba, neka čuva izmjenu za nekoga drugog

  • icon
  • icon

  Danijel Subačić ponovo je bio jedan od junaka u hrvatskoj pobjedi protiv Rusije, posebice što je veći dio utakmice imao problema sa zadnjom ložom.

  • icon
  • icon k
  • icon
  • icon

   

  Već sam na zagrijavanju osjetio da me malo zateže, ali glavno je da smo mi prošli dalje, Sve drugo je nebitno - kazao je Subašić.
  o
   

  Rekao sam selektoru da me ne vadi iz igre i da ću igrati s jednom nogom ako treba, neka sačuva tu izmjenu za nekoga drugog - dodao je.

  Subašić je istaknuo kako je ponosan i srećan, dodavši kako je ovaj rezultat nagrada za sva njihova odricanja.

  Ponosan sam, srećan i prepun zadovoljstva. Svi izgaramo za ovo i svi želimo napraviti nešto više. Hvala Bogu da je nagradio naš trud, zalaganje i odricanje prema treningu - kazao je on.

  Subašić ovoga puta nije obranio tri jedanaesterca kao protiv Danske. Bio je dovoljan onaj prvi, Fjodoru Smolovu, a potom je Mario Fernandes od straha promašio cijeli gol.

  Znao sam da čovjek tako puca jedanaesterce, ali opet kažem, to je sve lutrija. Iz našeg zajedništva dolazi i ovaj rezultat. Svi ginemo jedni za druge i zaslužili smo prolaz i bez jedanaesteraca
  l

  Subašić je bio prepun pohvala za našeg sljedećeg suparnika Englesku, ali je naglasio

  Englezi imaju dobru reprezentaciju, ali kada mi igramo kompaktno i iskačemo na kontre onda smo još opasniji

  Subašić je hrvatskim plasmanom u polufinale ostao u igri za nagradu za najboljeg vratara prvenstva. Preostala trojica su Francuz Hugo Lloris, Englez Jordan Pickford te Belgijac Thibaut Courtois.

  Ostale su tri sjajne reprezentacije koje imaju top vratare. Na njihovim obranama ekipe idu dalje - kazao je na kraju.