aktuelno
  PINKOVE ZVEZDICE: Ljuba pobijedio, Podgoričanima drugo i treće mjesto (VIDEO+FOTO)
  TV

  PINKOVE ZVEZDICE: Ljuba pobijedio, Podgoričanima drugo i treće mjesto (VIDEO+FOTO)

  • icon
  • icon

  Nakon osam meseci teške borbe i velikog broja kandidata, došli smo do samog kraja četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice. U samom finišu našla su se dva talentovana dječaka koji su osvojili srca publike, a jedan od njih odnio je pobedu! Drugo i treće mjesto zauzeli su Podgoričani Dražen Baković i Petar Bulatović.

  • icon
  • icon PinkM
  • icon
  • icon

  Kada je voditeljka Marijana Mićić saopštila da je Ljuba pobjednik četvrte sezone ovog muzičkog programa, on je od sreće skakao, a svi drugovi i drugarice su mu čestitali na pobjedi, a evo kakvi su njegovi utisci nakon proglašenja.

  Jao presrećan sam, ne znam šta da kažem, ne mogu ovaj osećaj da opišem. Svi su mi čestitali, mama i tata i oni su me izljubili. Mnogo sam uzbuđen i srećan. Mnogo mi je žao što je završeno takmičenje - skakao je Ljuba nasmejanog lica po sceni i dodao:ljuba 2

  Autor: PinkM/PrtScr

  Dobio sam ovu veliku zvezdu i čuvaću je, paziću da je ne polomim. Pored ovoga, dobio sam hoverboard i skejt. Najlepše što ću poneti iz ovog takmičenja je zvezda - rekao je šestogodišnji mališan i pobjednik Pinkovih zvezdica.

  ljuba slavlje

  Autor: PinkM

  yveydice

  Autor: PinkM

  Nema sumnje da ćemo sigurno vidjeti još mnogo od ovog talentovanog dječaka ali i od svih ostalih zvezdica koje su se dokazale kao vrsni pjevači u ovom takmičenju.

  Podgoričanin Petar je otpjevao pjesmu „Dao sam ti srce“ od Dženana Lončarevića. Međutim, nije uspio da prođe dalje.

  Za titulu pobjednika su nastavili da se takmiče Dražen i Ljuba. U završnom krugu Dražen je otpjevao pjesmu „Zajdi zajdi“, koju je i ranije izvodio u ovom takmičenju,

  „Bilo je maestralno, čak i bolje nego prošli put. Nemoj da biraš pjesme koje te nisu dostojne jer si veliki pjevač“, kazala mu je Leontina.

  Neizvjesnost je vladala do samog kraja večeri, a kada su se zatvorile linije, svi su sa nestrpljenjem očekivali da čuju ime nove "Pinkove zvezdice". Nakon prebrojavanja glasova, na prvom mjestu se ipak našao Ljuba koji je osvojio 74 % glasova publike.

  Pogledajte proglašenje pobjednika:

  Ljubine nastupe pogledajte u nastavku: