aktuelno
  CENTRALNI DNEVNIK 30.06.2018 (FOTO+VIDEO)
  TV

  CENTRALNI DNEVNIK 30.06.2018 (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  U Centralnom dnevniku koji je večeras uređivala i vodila Ana Pantović gledali ste:

  • icon
  • icon Autor: PinkM
  • icon
  • icon

  - Migrantska kriza potresa svijet ali i region, nakon sto su se pojavile ideje da bi prihvatni centri za izbjeglice mogli biti formirani upravo na Balkanu. Da li je CG spremna za migracijski talas?

    - Sveobuhvatan nastup, umjesto individulanih pristupa, mora biti strategija Evropske unije ukoliko Brisel želi pridruživanje Zapadnog Balkana, ocijenjeno na Regionalnoj konvenciji o integraciji regiona u Uniju. Šta bi EU trebalo još da promijeni u pristupu prema regionu pogledajte u Centralnom dnevniku.

    - Novi Zakon o sportu donijeće višestruke benefite kako sportistima, tako i čitavom sportskom sitemu, kazao u intervjuu za PinkM resorni ministar Nikola Janović. Koje su najvažnije novine i šta Janović poručuje mladim sportistima gledajte od 18h.

  - Pobjednik Pinkovih zvezdica, najpopularnijeg regionalnog šou programa,  šestogodišnji Ljuba Stanković. Drugo i treće mjesto zauzeli Podgoričani Dražen Baković i Petar Bulatović.

    - Motivacioni govornik Smiljan Mori u Crnoj Gori. Za Pink M kaže da je za uspjeh neophodno da budemo svjesni sadašnjeg trenutka, a potcrtava i da nam nedostaje zahvalnosti.

  - Sjutra oblačno sa sunčanim periodima, do 33 stepena.

  Saznajte prvi najaktuelnije, najbrže, najkredibilnije, najtačnije, najsadržajnije informacije, u Centralnom dnevniku PinkM televizije.