aktuelno
  Večeras u 18h u CENTRALNOM DNEVNIKU uživo na Pink M-u pogledajte (FOTO+VIDEO)
  TV

  Večeras u 18h u CENTRALNOM DNEVNIKU uživo na Pink M-u pogledajte (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  U Centralnom dnevniku koji večeras uređuje i vodi Ana Nikčević pogledajte:

  • icon
  • icon Autor: PinkM
  • icon
  • icon

  - Akcente sa sastanka predsjednika Mila Đukanovića sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Margaret En Uehara. Kako piše u saopštenju iz kabineta predsjednika ambasadorka Uehara inicirala je susret sa Đukanovićem.

  - Austrija ce se tokom predsjedavanja Evropskoj uniji fokusirati na proširenje, na osnovu mjerljivih rezultata, a među prioritetima biće joj Zapadni Balkan. Pogledajte detalje nakon sastanka premijera Markovića sa ambasadrokom Anom Janković i ostalim ambasadorima zemalja članica EU i zapadnobalkanske šestorke.

  - I Mađarska je za proširenje Unije, kazao ministar Peter Sijarto koji je u posjeti Crnoj Gori. Sijarto se sastao i sa predsjednikom Đukanovićem.

  - Suđenje optuženim poslanicima DF-a zbog incidenta u Skupštini početkom prošle godine ponovo odgođeno. Ročište zakazano za 17.jul. I danas u Parlamentu nastavili Frontovci sa neprimjerenim rječnikom i uvredama. Pogledajte koga su danas vrijeđali.

  - U Crnoj Gori, iako se teži tome da žena bude više u parlamentu i na istaknutim i upravljačkim funkcijama još se vodi bitka za ravnopravnost. Zorica Kovačević govori za Pink M o tome da li ce žene na visokim položajima, doprinijeti pozitivnim promjenama.

  - Bivši gradonačelnik Meksiko Sitija, Andres Manuel Lopes Obrador, pobijedio na predsjedničkim izborima u Meksiku, i sa vlasti smijenio dvije partije koje su vodile tu državu gotovo 100 godina.

  - Uspjeh crnogorskih košarkaša glavna vijest u sportu, kao i završnica svjetskog fudbalskog šampionata.

  - Sjutra pretežno sunčano i toplo.

  Ana Nikčević

  Autor: PinkM

  Saznajte prvi najaktuelnije, najbrže, najkredibilnije, najtačnije, najsadržajnije informacije, u Centralnom dnevniku PinkM televizije.