aktuelno
  I ovaj mesec televizija Pink započinje kao ZVANIČNO NAJGLEDANIJI KOMERCIJALNI EMITER u Srbiji!
  TV

  I ovaj mesec televizija Pink započinje kao ZVANIČNO NAJGLEDANIJI KOMERCIJALNI EMITER u Srbiji!

  • icon
  • icon

  Hvala Vam na ukazanom poverenju!

  • icon
  • icon TV Pink Printscreen
  • icon
  • icon

  I ovaj mesec televizija Pink počinje kao zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore istraživanja agencije Nilsen Audience mensurment. Pink je ostvario značajnu prednost u kategoriji ženske populacije kada je bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

  Tradicionalno u samom vrhu gledanosti našao se naš serijski program, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ među 10 najgledanijih emisija u danu.

  Promo

  Autor: Promo

  Blizu 1.200.000 gledalaca pratilo je emisiju „Zadruga-narod pita“, dok se među najgledanijim emisijama u danu našao i naš inforamtivni program.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Verna Pinkova publika ispratila je „Nacionalni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i Jutarnji i Popodnevni dnevnik. „Novo jutro“ nastavlja sa ubedljivo najboljim rezultatitma u odnosu na emisije slične sadržine drugih emitera.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Kako ste prepoznali kvalitet našeg inforamtivnog programa, tako su i naše zabavne emisije među najgledanjim u danu. "Premijera", vaša omiljena emisija o poznatima našla se među najgledanijim formatima u danu, dok je na istoj listi i emisija „Ekskluzivno“.

  Printscreen

  Autor: Printscreen

  Hvala na poverenju i ostanite uz Pink!