aktuelno
  Ni na Karibima penzionisani agent MI5 nema mira
  TV

  Ni na Karibima penzionisani agent MI5 nema mira

  • icon
  • icon

  Britanski TV film “Turks i Kaikos” (2014) večeras u 22 sata na Pink 2

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Drugi deo trilogije Dejvida Hera o agentu britanske službe bezbednosti MI5, Džoniju Vorikeru, u TV filmu “Turks i Kaikos” (eng. Turks & Caicos), vodi nas večeras od 22 sata uz TV Pink 2 na čarobna karipska ostrva i prostrane peščane plaže. Međutim, priča nas uvlači u obaveštajnu mašineriju, a glavni junak koji je nosi je glumac Bil Najhi. I ovoga puta uz njega je Helena Bonam Karter, ali i druga velika holivudska imena poput Kristofera Vokena i Vinone Rajder.

  Promo

  Autor: Promo

  Radnja se odvija na egzotičnim ostrvima Turks i Kaikos u Karpiskom moru, koja su pod britanskom vlašću, gde je analitičar MI5, Džoni Voriker, pronašao mir nakon smrti svog šefa. U želji da penziju provodi daleko od iskušenja svog bivšeg posla, Džoni ipak otvara novi slučaj kada ga jedan razmetljivi Amerikanac pozove na druženje sa grupom poslovnih ljudi koji su došli na konferenciju o krizi.

  Promo

  Autor: Promo

  Četvorica Amerikanaca izgledaju kao da su šefovi mafije, ali ispostavlja se da rade za CIA. U priču se upliće i neobična mlada Melani, koja sigurno zna nešto više o njima, a Vorikeru u pomoć stižu i dvojica bivših kolega MI5 iz Londona.

  Promo

  Autor: Promo

  Ne propustite TV film “Turks i Kaikos“ večeras u 22.00 na Pink 2.

  Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

  Autor: J. P.