aktuelno
  APSOLUTNA DOMINACIJA: TV PINK I OVOG UTORKA NAJGLEDANIJI EMITER (VIDEO)
  TV

  APSOLUTNA DOMINACIJA: TV PINK I OVOG UTORKA NAJGLEDANIJI EMITER (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Hvala Vam na ukazanom poverenju!

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Televizija Pink nastavlja lidersku poziciju. U danu iza nas Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter govore zvanični rezultati agencije Nilsen.

  Pink je u posebnim kategorijama gledalaca daleko iza sebe ostavio ostale komercijalne emitere, pa je tako u kategoriji gledalaca žene starosti od 18-49 godina, naša televizija ostvarila je dvostruko bolje rezultate od konkurencije.

  Tradicionalno serijski program naše televizije je najgledaniji, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“ , „Istanbulska nevesta“ i „Rat ruža“ među najgledanijim u danu.

  Promo

  Autor: Promo

  Takođe, tradicionalno utorak je rezervisan za nastavak gradnje „Kuće od srca“ koja je u danu iza nas najgledanija emisija u udarnom terminu svih komercijalnih emitera, dok je autorska emisija Ognjena Amidžića „Ami G show“ najgledanija zabavna emisija u danu.

  Pink

  Autor: Pink

  Infromativni program naše redakcije je najgledaniji među svim komercijalnim emiterima , pa su tako na zvaničnoj top listi u samom vrhu „Nacionalni dnevnik“ kao i „Nacionalni dnevnik u 13“.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Dea i Sarapa tradicionalno već sedmi mesec nemaju konkurenciju, pa su tako i u danu iza nas, zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  U utorak ste pratili i emisiju „Ekskluzivno“.

  Printscreen

  Autor: Printscreen

  Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!