aktuelno
  Večeras u 18h u CENTRALNOM DNEVNIKU uživo na Pink M-u pogledajte (FOTO+VIDEO)
  TV

  Večeras u 18h u CENTRALNOM DNEVNIKU uživo na Pink M-u pogledajte (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  U Centralnom dnevniku koji večeras uređuje i vodi Ana Pantović pogledajte:

  • icon
  • icon Autor: PinkM
  • icon
  • icon

  - Dogovor o formiranju vlasti postignut u Baru, sjednica lokalnog parlamenta u ponedjeljak, a u susret konstitutivnoj sjednici Skupštine Glavnog grada u Centralnom dnevniku osvrt na rezultate i postizbornu kombinatoriku.

  - Budvanska opozicija se sastala i predočila moguća rješenja za izlazak iz političke krize koja više od godinu traje u toj opštini.

  - Skupština raspravljala o razrješenju Vanje Ćalović sa mjesta člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije zbog ugovora o grantu od 149.000 eura koji je izvršna direktorica MANS-a potpisala sa Delegacijom EU u CG, a kojim se obavezala da da će tijelu čiji je član podnijeti određeni broj prijava u vezi sa navodnim izbornim neregularnostima.

  - Vanraspravno vijeće podgoričkog Višeg suda potvrdilo optužnicu protiv državljanina BiH Nermina Šišića i njegove partnerke Jelene Jovović zbog optužbi da su ubili 15- mjesečnu bebu.

  - Povodom nemilih događaja u kojima su djeca žrtve, a koji zbog toga izazivaju snažne reakcije javnosti, za Pink M psihološkinja Tijana Ignjatov ukazuje da u većini slučajeva društvo pogrešno reaguje ljutnjom i destrukcijom.

  - Počela akcija ,,Helikopter“.

  - Kadetska košarkaška reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog šampionata. Sjutra protiv Portorika.

  - Sjutra pretežno sunčano i toplo.

  ana pantović

  Autor: PinkM

  Saznajte prvi najaktuelnije, najbrže, najkredibilnije, najtačnije, najsadržajnije informacije, u Centralnom dnevniku PinkM televizije.