aktuelno
  DAČIĆ ZA NOVO JUTRO o tajnom dokumentu iz Prištine o državama na koje treba vršiti pritisak da promene stavove o nezavisnosti lažne države!
  TV

  DAČIĆ ZA NOVO JUTRO o tajnom dokumentu iz Prištine o državama na koje treba vršiti pritisak da promene stavove o nezavisnosti lažne države!

  • icon
  • icon

  Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

  • icon
  • icon E-stock/Miloš Rafailović
  • icon
  • icon

  Štampu danas prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije "Sputnik", Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika" i Sašom Adamovićem, istoričarom.

  Zašto mladi sve češće posežu za drogom, koje vrste droge oni najčešće konzumiraju, od čega se prave sintetički narkotici, kako oni utiču na organizam i kako ovom problemu stati na put, tema je za: Milana Pekića, direktora Vladine kancelarije za borbu protiv droge, Vesnu Tomić, socijalnog psihologa i Dragana Joksovića, toksikologa.

  Zemljotresi su proteklih dana tresli Albaniju, Crnu Goru, Makedoniju, Republiku Srpsku i Grčku. A mogu li se potresi iz regiona preseliti u Srbiju i kako se zaštiti u slučaju podrhtavanja tla, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Goranom Rodićem, potpredsednikom Građevinske komore Srbije i Milošem Majstorovićem, v.d. komandanta Vatrogasne brigade Begrad.

  E-stock/Miloš Rafailović

  Autor: E-stock/Miloš Rafailović

  Koliku štetu je nevreme poslednjih dana nanelo poljoprivrednicima i hoće li se i koliko posledice vremenskih nepogoda odraziti na cene hrane u Srbiji, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Branislavom Nedimovićem.

  Kakve reakcije Kosova očekuje na vest da je Papua Nova Gvineja povukla odluku o priznavanju njihove nezavisnosti, šta piše u tajnom dokumentu iz Prištine o državama na koje treba vršiti pritisak da promene stavove o nezavisnosti lažne države, treba li u dijalog Beograda i Prištine da se uključe velike sile, i koliko bi na rešenje kosovskog pitanja i mogao da utiče predstojeći sastanak Putina i Trampa, teme su za ministra inostranih poslova Ivicu Dačića.

  Gost rubrike Hit jutra biće Bora Dorđević, koji će nam otkriti gde će sve Riblja čorba održati koncerte tokom ovog leta, ali i kada izlazi njihov novi album.

  POD REFLEKTORIMA nam je glumica Anja Alač, koja će nam reći u kojim će sve novim ulogama publika imati prilike da je gleda od jeseni.

  E-stock/Miloš Rafailović

  Autor: E-stock/Miloš Rafailović

  Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

  Ugostićemo i bivšu učesnicu rijaliti programa "Zadruga" Jovanu Tomić - Matoru, ali i bivšu Pinkovu zvezdicu Dariju Vračević.