aktuelno
  Imperator se ponovo budi i kreće u pohod pun besa i terora
  TV

  Imperator se ponovo budi i kreće u pohod pun besa i terora

  • icon
  • icon

  Akciona avantura “Povratak mumije” večeras u 20 sati na Pink 2

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Samo dan nakon premijere filma “Mumija” 1999. godine, producenti su tražili od scenariste i reditelja Stivena Somersa da počne pripreme za nastavak, pa je 2001. prikazana nova akciona avantura “Povratak mumije”, koju gledamo večeras od 20 sati na Pink 2. Ekipa ne setu ostala je gotovo ista, a predvode je Brendan Frejzer i Rejčel Vajs. U ostalim ulogama su Patricia Velaskez, Arnold Voslo, Dvejn Džonson, Džon Hana i drugi.

  Promo

  Autor: Promo

  Osim što je sniman na autentičnim lokacijama, u Egiptu, Jordanu i Velikoj Britaniji, verodostojnost filmske priče leži i u činjenici da je korišćeno na stotine pravih škorpiona i tarantula, kao i da su glumci osvetljavali put plamenim bakljama, iako su imali problem sa njima jer su se gasile na svaka tri munuta. Borba između dobra i zla večita je tema, a u ovom ostvarenju je prikazana kroz različite sukobe. Za bitku koju vode dve glavne junakinje, Vajsova i Velaskezova su trenirale pet meseci, da bi scenu snimile bez ikakvih filmskih štosova. S druge strane, slavnom rvaču Dvejnu Džonsonu ovo prva uloga koja nema veze sa borilačkim veštinama kojima vlada.

  Promo

  Autor: Promo

  Zanimljivo je i da je Arnold Voslo telo bez ijedne dlake održavao tako što se dva puta dnevno izbrijavao, jer depilaciju nije mogao da podnese zbog bola.

  Promo

  Autor: Promo

  U filmu "Povratak mumije", mumificirano telo Imhotepa je pristiglo u londonski muzej gde se ponovo budi i započinje pohod pun besa i terora. U tom pohodu će mu se isprečiti već poznati junaci priče, Rik i Evelin, ali i druga zastrašujuća sila koja snagu crpi iz najtamnijih rituala staroegipatske mitologije...

  Promo

  Autor: Promo

  Ne propustite akcionu avanturu “Povratak mumije“ večeras u 20.00 na Pink 2.

  Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

  Autor: J. P.