aktuelno
  Ima li ljubavi u ljubavnom trouglu?
  TV

  Ima li ljubavi u ljubavnom trouglu?

  • icon
  • icon

  Komična romasa “Neobavezno u Los Anđelesu” danas u 17.15, Pink 2

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Priča o uzbudljivom načinu života u američkom gradu anđela i ljubavnom trouglu, zbog koga će jedna mlada žena morati da preispita svoja dosadašnja uverenja i da se suoči sa sobom, prikazani su u komičnoj romasi “Neobavezno u Los Anđelesu” (eng. Slightly single in L.A.) iz 2013, koja je na programu Pink 2 danas u 17.15. Scenario i režiju potpisuje Kristi Vil, junakinju priče tumači Lejsi Čejbert, a njeno okruženje igraju: Kip Pardju, Džena Divejn Tejtum, Hejli Daf, Karli Šreder...

  Promo

  Autor: Promo

  Život neobične Dejl Skvajr ispunjen je uzbudljivim događajima u Los Anđelesu, ali zbog nekoliko neuspelih veza ona zaključuje da je pronalaženje srodne duše u tom gradu nemoguće. Kako bi okušala bračnu sreću odlazi u Holivud, gde organizuje instant venčanje.

  Promo

  Autor: Promo

  Međutim, iznenadno pojavljivanje Dejlinog dugogodišnjeg prijatelja i uspešnog rok muzičara Zaka, menja njene planove i ona počinje da veruje u ljubav. Ipak komplikovan status uvlači Dejl u ljubavni trougao iz koga nema izlaza i zbog koga će morati dobro da preispita sebe i svoje potrebe.

  Promo

  Autor: Promo

  Ne propustite komičnu romasu “Neobavezno u Los Anđelesu“ danas u 17.15 na Pink 2.

  Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

  Autor: J. P.