aktuelno
  Potera za relikvijom Indijanaca, sa Kristijanom Slejterom u glavnoj ulozi
  TV

  Potera za relikvijom Indijanaca, sa Kristijanom Slejterom u glavnoj ulozi

  • icon
  • icon

  Krimić “Pištolji, devojke i kockanje” večeras u 22 sata na Pink 2

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Šarolika skupina likova čini filmsku priču “Pištolji, devojke i kockanje” (eng. Guns, Girls and Gambling) iz 2012, koja je na programu Pink 2 večeras u 22 sata. Scenarista i reditelj Majkl Vinik film je posvetio glumcu Gordonu Tutusisu (1941-2011), Kanađaninu indijanskog porekla, kome je uloga šerifa u ovom ostvarenju bila poslednja snimljena rola.

  Promo

  Autor: Promo

  U glavnoj ulozi je Kristijan Slejter, a u ostalim su Helena Metson, Geri Oldman, Dejn Kuk, Pauers But i drugi. Drugi put se Slejter pojavljuje u filmu sa imitatorima Elvisa Prislija i pljačkom kazina (“Operacija Grejslend” je bio prvi) i ponovo se susreće sa starijim kolegom Oldmanom, nakon 1993. i filma “Prava romansa”.

  Promo

  Autor: Promo

  Priča prati nekoliko sasvim različitih likova, koje povezuje jedna vredna stvar. Pratimo dogodovštine imitatora Elvisa Prislija, jednog kauboja, prelepu plavušu, koja je surovi ubica, jednog intelektualca, dvojicu korumpiranih šerifa, običnu devojku iz komšiluka, i jednu prostitutku.

  Promo

  Autor: Promo

  Njihov zajednički cilj je relikvija domorodaca Amerike - Indijanaca, koja vredi ni manje ni više nego milion dolara, a ukradena je u kazinu koji drže Indijanci (jer su lišeni plaćanja poreza na prihode ostvarene na njihovoj teritoriji).

  Promo

  Autor: Promo

  Ne propustite krimi-triler “Pištolji, devojke i kockanje” večeras u 22.00 na Pink 2.

  Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

  Autor: J. P.