aktuelno
  NE ODUSTAJE od potrage za pravom iako ga je odbilo 80.000 devojaka (VIDEO)
  zanimljivosti

  NE ODUSTAJE od potrage za pravom iako ga je odbilo 80.000 devojaka (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Muškarac iz Kine postao je zvijezda jer godinama pokušava da se oženi. Ovaj stanovnik Pekinga žali se da je za osam godina pitao oko 80.000 žena da li žele da budu sa njim i da su ga sve redom odbile.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Nju Sjengfeng prvi put je snimljen 2013. godine kako hoda po Pekingu s natpisom da traži ženu. Tada je rekao da mu je umro otac od raka i da treba da se oženi i osnuje svoju porodicu.

  Danas više ne ide s napisima po gradu, ali posjećuje internet stranice za upoznavanje gdje pokušava da nađe ženu, mada djevojkama često prilazi na ulici i pita ih da li imaju dečka.

  One ga uporno odbijaju, a neki ocjenjuju da je to zato što ovaj 31-godišnjak ima vrlo agresivan pristup. Međutim, „neženja silom prilika“ kaže da su djevojke danas „besramne“, te da biraju zgodne muškarce koji imaju „dobru“ priču.

  Ja sam nizak i ružan i ne pričam laži kako bih impresionirao žene. Žene traže muškarce s dobrom platom i koji imaju stan u gradu. Ja, nažalost, nemam ni kuću ni stan - rekao je Nju.

  Neki mu ne vjeruju da su ga žene odbile čak 80.000 puta, ali on tvrdi da je kontaktirao oko 60.000 pripadnica nježnijeg pola preko interneta i da tome treba dodati 20.000 do 30.000 djevojaka kojima je prišao na ulici.

  Mnogi misle da traži samo medijsku pažnju.

  Mene to ne interesuje, ja ne želim da budem glumac ili neka poznata osoba. Nemam talenat za to. Samo želim da nađem ženu i osnujem porodicu. Želim i da moja majka bude srećna - objašnjava Nju.